Децата в Бургас се наслаждават на новата си площадка (ВИДЕО)

burgas-detsa-2Децата в Бургас се наслаждават на новата си площадка, създадена от „Сдружение Азбукари“, община Бургас и благодетели. Ще бъдем щастливи да ни подкрепите и да споделите емоцията, защото светът на детското щастие вече е по-широк и по-цветен! Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“, подкрепена от дарители и съмишленици, реализира поредния си значим проект в град Бургас.

Всеки ден стотици деца и техните родители прекарват забавни минути на едно от най-привлекателните места в ж.к „Изгрев“ в морския град. Това е един приобщаващ кът на открито, богат на модерни съоръжения за игра, осигуряващ възможност за подобряване на образователната и двигателната активност на децата. Социалната кауза на „Сдружение Азбукари“ този път обедини усилията на съмишлениците и дарителите ни – община Бургас, Лактима Балкан, Табак Маркет, Про Плантс и Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт. Всички заедно развихме образец на успешна социална политика в един от най-динамично обновяващите се градове в България. Детската площадка, адаптирана и за деца с увреждания, добавя още един положителен щрих сред примерите за едно по-добро управление и развитие на градската среда.

 

Целта на проекта на „Сдружение Азбукари“ бе да съедини енергията и мотивацията на общинската администрация в град Бургас, на бизнеса и членовете на гражданската организация, за да може поредният важен за детското физическо и интелектуално развитие проект да се разгърне успешно. Този дълъг път, изминат с подкрепата на възрастните, заради любовта ни към децата, представлява Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ Каузата на Азбукари и дарителите, които ни подкрепяха всеотдайно, е своеобразна социална политика на национално равнище. Последователното разгръщане на кампанията в редица градове на страната цели да подпомогне и усъвършенства процесите на социалната интеграция. Всеки един от успешно развитите й етапи в градовете София, Велико Търново и Бургас съдействат за изграждането и утвърждаването на нов тип култура, отношение и социална компетентност на гражданското общество към проблемите на децата и изобщо на хората със специфични нужди.

 

И трите детски площадки има своя характерна индивидуалност с послание да социализира, да образова, за забавлява, да ощастливява и да прави живота на децата и родителите им по-цветен и красив. За Азбукарите всеки един благороден жест, направен за конкретен човек или кауза, дарява щастие. Възможностите за благотворителност у нас и по света са различни, важно е човекът, който е готов да стане благодетел, да е воден от вътрешната си чистота и от потребността да помага. Като неправителствена организация, с дейност в обществена полза, „Сдружение Азбукари“ разчита и на гражданската съпричастност, и на социално – отговорния бизнес. Времената на живот са трудни у нас и обществото заделя все по – малко средства , за да насърчава кампании или каузи, но дори минималната подкрепа отново е израз на отговорност и разбиране на идеята да творим благо. Добротата има широта на своето действие, тя е мотивацията на съзидателността. Благотворителността е култура и осмисля живота и съществуването ни. Тя може да бъде различна, явна или скрита, но винаги има адресат.

 

ВИДЕОТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart