Месечната томбола на „Букварино” избра 19-годишната Красимира Патерова да заведе семейството си на тридневна екскурзия в България

vtora-nagradaИгрознанието „Букварино“ продължава да раздава екскурзии до историческите градове на България и да радва малки и големи. Вторият победител от играта на www.bukvarino.bg бе изтеглен днес, а големият печеливш се казва Красимира Патерова. Красимира е на 19 години, от село Гложен, област Враца, предстои и да започне обучението си в Университета за световно и национално стопанство. Младото момиче обича да чете книги, да пътува и да научава нови неща. „Живея с дядо ми и баба ми, а майка ми и леля ми са най-добрите ми приятелки, имам по-малък братовчед, който ми е като брат и ще се радвам да споделя спечелената екскурзия с него“, това сподели Красимира Патерова.

Тя, заедно със своето семейство получават тридневна екскурзия „По стъпките на българската история“. Семейството на победителката ще посети град Велико Търново и ще има възможността да опознае величествения комплекс „Царевец“ и всички  исторически забележителности в старопрестолния град.

Томболата се разигра сред хлапетата в частна детска градина „Доверие“, град София, а наградата е осигурена от компания „Лактима“.  От „Лактима“ обещават предстоящата екскурзия да е изпълнена с много положителни емоции и посещението във Велико Търново да остане един незабравим спомен за семейството на победителката.
Петя Симеонова, доброволец в „Сдружение Азбукари“, изтегли името на победителя. Тя пожела успех и на бъдещите участници в надпреварата на www.bukvarino.bg.

gradinaЕкипът на Азбукари запозна децата от детската градина с иновативния учител по български език, правоговор, правопис, история и математика. Малчуганите запленени от играта, започнаха да редят думи с картите, а най-голям интерес предизвика образа на Васил Левски. Общо 60 бележити личности са изобразени на картите „Букварино“, а в комплекта има и две карти ключ, книжка – „Исторически лабиринт на познанието“ и две училищни тетрадки. Това заяви главният координатор на „Сдружение Азбукари“ – Яна Трендафилова.

Освен нови знания и голяма награда, всеки който си вземе комплекта – „Букварино“ ще помогне за създаването на модерна училищна стая във Велико Търново. Чрез нея децата ще могат да се възползват максимално от новите технологии в процеса на обучение.  Това е следващият образователен проект на екипа на Азбукарите –  „Креативни мислители“.

Всеки, който иска да се включи в томболата на сайта www.bukvarino.bg, трябва да отговори правилно на въпросите, свързани със съдържанието на книгата „Исторически лабиринт на познанието“, част от комплекта „Букварино“. Любознателните могат да спечелят екскурзия, която ще гарантира незабравими моменти. За да станете победител от месечната томбола на играта с „Букварино“, освен късмет, необходимо условие e да притежавате образователния комплект, който може да бъде взет от www.azbukari.org. При получаване на наградата, трябва да ни покажете взетото от Вас помагало.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart