Месечната томбола на „Букварино” избра 19-годишната Красимира Патерова да заведе семейството си на тридневна екскурзия в България

vtora-nagradaИгрознанието „Букварино“ продължава да раздава екскурзии до историческите градове на България и да радва малки и големи. Вторият победител от играта на www.bukvarino.bg бе изтеглен днес, а големият печеливш се казва Красимира Патерова. Красимира е на 19 години, от село Гложен, област Враца, предстои и да започне обучението си в Университета за световно и национално стопанство. Младото момиче обича да чете книги, да пътува и да научава нови неща. „Живея с дядо ми и баба ми, а майка ми и леля ми са най-добрите ми приятелки, имам по-малък братовчед, който ми е като брат и ще се радвам да споделя спечелената екскурзия с него“, това сподели Красимира Патерова.

Тя, заедно със своето семейство получават тридневна екскурзия „По стъпките на българската история“. Семейството на победителката ще посети град Велико Търново и ще има възможността да опознае величествения комплекс „Царевец“ и всички  исторически забележителности в старопрестолния град.

Томболата се разигра сред хлапетата в частна детска градина „Доверие“, град София, а наградата е осигурена от компания „Лактима“.  От „Лактима“ обещават предстоящата екскурзия да е изпълнена с много положителни емоции и посещението във Велико Търново да остане един незабравим спомен за семейството на победителката.
Петя Симеонова, доброволец в „Сдружение Азбукари“, изтегли името на победителя. Тя пожела успех и на бъдещите участници в надпреварата на www.bukvarino.bg.

gradinaЕкипът на Азбукари запозна децата от детската градина с иновативния учител по български език, правоговор, правопис, история и математика. Малчуганите запленени от играта, започнаха да редят думи с картите, а най-голям интерес предизвика образа на Васил Левски. Общо 60 бележити личности са изобразени на картите „Букварино“, а в комплекта има и две карти ключ, книжка – „Исторически лабиринт на познанието“ и две училищни тетрадки. Това заяви главният координатор на „Сдружение Азбукари“ – Яна Трендафилова.

Освен нови знания и голяма награда, всеки който си вземе комплекта – „Букварино“ ще помогне за създаването на модерна училищна стая във Велико Търново. Чрез нея децата ще могат да се възползват максимално от новите технологии в процеса на обучение.  Това е следващият образователен проект на екипа на Азбукарите –  „Креативни мислители“.

Всеки, който иска да се включи в томболата на сайта www.bukvarino.bg, трябва да отговори правилно на въпросите, свързани със съдържанието на книгата „Исторически лабиринт на познанието“, част от комплекта „Букварино“. Любознателните могат да спечелят екскурзия, която ще гарантира незабравими моменти. За да станете победител от месечната томбола на играта с „Букварино“, освен късмет, необходимо условие e да притежавате образователния комплект, който може да бъде взет от www.azbukari.org. При получаване на наградата, трябва да ни покажете взетото от Вас помагало.

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"