ЕКИПЪТ НА АЗБУКАРИ

Нашето Сдружение се състои от хора с хуманитарно образование, медийни експерти, юристи, хора на социалните дейности. Изключително важно е да отбележим, че организацията ни е Сдружение с нестопанска цел, с дейност в обществена полза, под името Азбукари.

Tsveta-Kirilova

Цвета Кирилова

Председател

"Всяка промяна тръгва от образованието и от децата и младите хора. Затова и създадох „Азбукари“. Искам да покажа, че децата на България са талантливи и могат да покажат най-доброто от себе си, а то е извор на красота и въображение. Стараем се най-вече да помогнем за развитието на едно поколение, което ще бъде ограмотено, образовано и ще учи в среда, която не го потиска."

Velislav-Petrov

Велислав Петров

Заместник-председател

"Правим иновативни и полезни проекти, които са в интерес на цялото ни общество. Въпреки трудностите, които срещаме всеки ден, ние, а се надявам и Вие да продължаваме напред. Ние не губим надеждата си, че у нас могат да се случват полезни неща. Нуждаем се от Вашата подкрепа и затова бързо станете част от семейството на "Азбукари". Заедно можем повече!"

Qana-Trendafilova

Яна Трендафилова

Координатор

"Правим добро и се гордеем с това! Аз съм азбукарка и винаги ще продължа да бъда активна в помощта и подкрепата си към другите хора. Трябва да докажем, че доброто съществува. Това е основната мисия на „Сдружение Азбукари", ако и ти мислиш като мен, то ела при нас! Благодарни сме на всичките, които поддържат огъня на развитието на „Сдружение Азбукари" и се надяваме да имаме все повече съмишленици."

Anton-Kirilov

Антон Кирилов

Социални дейности

"Работата трябва да ти носи удоволствие, затова реших да участва там, където мога да бъда полезен не само на себе си, но и на другите. За мен "Сдружение Азбукари" показва иновативните образователни решения. Надявам се повече деца и техните родители да се сдобият с нашите авторски проекти. Продължавам да се трудя за "Азбукари", защото това ми носи щастие. Нашият екип продължава напред, бъди и ти част от тази магия.."

Donka-Zaharieva

Донка Захариева

Корпоративна социална отговорност

"Нека с общи усилия да променяме България. Страната ни има голяма необходимост от талантливи и амбициозни хора, които са готови да помагат. Всеки е длъжен да отдели от личното си време и да направи усилия в интерес на обществото. Само така ще извършим промяна към по-добро."

Mariana-Dimitrova

Мариана Димитрова

Връзки с неправителствения сектор

"Идейни съмишленици от „Сдружение Азбукари” се обединихме с намерението да фокусираме вниманието си върху социално ангажирани каузи в сферата на образованието, науката, спорта и културата.Целта на нашите  усилия е да постигнем реализация на разнообразни по мащаб хуманни инициативи."

Nikolai-Georgiev

Николай Георгиев

Социални мрежи

"Мечтаех да стана доктор в смисъл да лекувам хората, но сега съм малко по-различен доктор. Пак лекувам, но не физическите, а моралните и етични проблеми в обществото. Всеки един от нас може да бъде искрата, която да запали пожара на промяната. „Сдружение Азбукари“ е духовната промяна на България, ако и ти се чувстваш съпричастен с нашите цели, то време не губи а към нас се присъедини."

Ioana-Stoeva

Йоана Стоева

Връзки с обществеността

"Включих се, защото смятам, че човек трябва да се научи да дава и да помага. След като започнахме да работим над идеите разбрах, че моето място е тук. Искам повече хора да разберат за децата в неравностойно положение, за това от какво те имат нужда, за това работя, за да популяризирам идеите на "Сдружение Азбукари". Понякога  дечицата имат нужда само от едно рамо, на което да се облегнат за секунда...аз давам своето от все сърце."

Nikolai-Kolev

Николай Колев

Връзки за българите в чужбина

"Имам уникалната възможност да помагам на прекрасните деца и младежи от Западните покрайнини да са близко до България, да обичат нашата родина и да се гордеят, че са българи. Прекрасните творения  на "Азбукари" , като "Детска карта на България", "Букварино" и "История на славните българи"  радват децата на Босилеград, Цариброд и село Звонци. Заедно можем да направим много за българите зад граница."

Georgi-Tutanov1

Георги Тутанов

Връзки за българите в чужбина

"След 21 години живот зад граница, реших да се върна в България и да се инвестирам пълноценно в нейното развитие. България има нужда от целия си потенциал, а българската диаспора зад граница може да се определи като много твърди български ядра запазили любовта, българщината и традициите си. Време е Българите зад граница и Българите в България да обединят усилията си за едно по-добро бъдеще за Родината ни."

Iva-Valentinova

Ива Валентинова

Културни събития

"Всеки благороден жест, направен за конкретен човек или кауза, даряват щастие и дават смисъл. Всичко Азбукарско, защото сме заедно, а заедно можем повече!"

Eva-Valentinova

Ева Валентинова

Културни събития

"Азбукарите са мисионери, истински и сърцати българи, които работят за възраждане на Родината. Заедно търсим нови хоризонти, подкрепяме смислени инициативи и раздаваме настроение, обич и красива музика."

BorianaPredstaviane

Боряна Антимова

Редактор и връзки с българите зад граница

"Като журналист наблюдавам от години неправителствените организации и не съм видяла друга с толкова чисти помисли и стойностни инициативи и проекти като „Сдружение Азбукари“. За мен е чест и удоволствие да бъда в такъв сърцат и всеотдаен екип. Включването ми е като завръщане у дома след дълъг път, защото цял живот съм търсила като Диоген с фенера успешните и вдъхновяващи българи, които да представям. Вярвам, че истинските родолюбци, герои, водачи, вдъхновители, будители, иноватори са сред нас и те променят България всеки ден, всеки час със силата на позитивния си пример."

Ние сме креативни

Ние сме целеустремени

Ние сме решението

ИСКАШ ДА СИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА?

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Бъдете в течение със случващото се в „Сдружение Азбукари”!

Моля, въведете валиден имейл адрес.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Вашата количка
0