„Креативни мислители“ идва с пълна сила, но все още има нужда от подкрепа

misliteli-3Образователната иновация, наречена „Креативни мислители“, идва с пълна сила. В средата на ноември предстои официалното откриване на модерната класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Ние от екипа на „Сдружение Азбукари“ сме радостни, че много фирми и граждани подкрепиха морално и материално реализирането на поредния ни образователен проект. Все още търсим съмишленици, които да подкрепят успешното провеждане на официалното откриване на стаята, което ще бъде съпътствано с голямо тържество, на което ще присъстват над 400 деца и гости.

Поради тази причина се нуждаем от подкрепата на граждани и фирми, които могат да дарят безалкохолни напитки, соленки, сладки, питки, торти и други лакомства, с които да зарадваме хлапетата, родителите и гостите. По този начин ние от „Сдружение Азбукари“ предлагаме съвместно да развием събитието на годината, с което да припознаете и Вашите добродетели и така да станете част от каузата на Азбукари. Твърде голям екип участва в продължение на 1 година в изграждането на стаята. Без прекъсване, без колебания в ограничението дали са работни дни, делници или празници, без почивка, Азбукарите събирахме средства с няколко възможни начина, докато срещахме Вашето доверие и топлота.

 

Важен момент е, че „Креативни мислители“ се развива чрез образователните проекти, създадени от Азбукари – „Букварино“, детската карта на България – „Обичай Родината“ и чрез финансовата, и материална подкрепа на дарителите от страната, и чужбина. Така на практика изпълнихме със съдържание девиза „Съединението прави силата“. За нас от „Сдружение Азбукари“ това не е просто лозунг, а реално сътрудничество и обединение на хора, чийто светоглед категорично не е формиран от разнобоя в симпатиите по партийните централи. „Съединението прави силата“ е единодушие в името на нещо градивно и толкова полезно за българските деца, по примера на делата на бележитите личности в нашата история, където роенето на противоположни отбори изобщо не е съществувало. Тогава е била конструирана общоприета базисна, ценностна основа с прагматична идея за бъдещето. Силната, стабилна и прогресивна държава се олицетворява от идеите на обединения народ, посредством развитието на науката, образованието, просветата и културата!

 

МОЛЯ ЗА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ – За обзавеждането на стаята все още са ни необходими: ултракъсофокусен проектор BenQ MW853UST+, рутер, wireless мрежова карта, VGA кабел. Всеки, който е готов да подпомогне каузата на „Сдружение Азбукари“ и иска да стане част от доброто, може да се свърже с нас на GSM: 0882881901 и e-mail:office@azbukari.org.

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате