„Креативни мислители“ идва с пълна сила, но все още има нужда от подкрепа

misliteli-3Образователната иновация, наречена „Креативни мислители“, идва с пълна сила. В средата на ноември предстои официалното откриване на модерната класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Ние от екипа на „Сдружение Азбукари“ сме радостни, че много фирми и граждани подкрепиха морално и материално реализирането на поредния ни образователен проект. Все още търсим съмишленици, които да подкрепят успешното провеждане на официалното откриване на стаята, което ще бъде съпътствано с голямо тържество, на което ще присъстват над 400 деца и гости.

Поради тази причина се нуждаем от подкрепата на граждани и фирми, които могат да дарят безалкохолни напитки, соленки, сладки, питки, торти и други лакомства, с които да зарадваме хлапетата, родителите и гостите. По този начин ние от „Сдружение Азбукари“ предлагаме съвместно да развием събитието на годината, с което да припознаете и Вашите добродетели и така да станете част от каузата на Азбукари. Твърде голям екип участва в продължение на 1 година в изграждането на стаята. Без прекъсване, без колебания в ограничението дали са работни дни, делници или празници, без почивка, Азбукарите събирахме средства с няколко възможни начина, докато срещахме Вашето доверие и топлота.

 

Важен момент е, че „Креативни мислители“ се развива чрез образователните проекти, създадени от Азбукари – „Букварино“, детската карта на България – „Обичай Родината“ и чрез финансовата, и материална подкрепа на дарителите от страната, и чужбина. Така на практика изпълнихме със съдържание девиза „Съединението прави силата“. За нас от „Сдружение Азбукари“ това не е просто лозунг, а реално сътрудничество и обединение на хора, чийто светоглед категорично не е формиран от разнобоя в симпатиите по партийните централи. „Съединението прави силата“ е единодушие в името на нещо градивно и толкова полезно за българските деца, по примера на делата на бележитите личности в нашата история, където роенето на противоположни отбори изобщо не е съществувало. Тогава е била конструирана общоприета базисна, ценностна основа с прагматична идея за бъдещето. Силната, стабилна и прогресивна държава се олицетворява от идеите на обединения народ, посредством развитието на науката, образованието, просветата и културата!

 

МОЛЯ ЗА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ – За обзавеждането на стаята все още са ни необходими: ултракъсофокусен проектор BenQ MW853UST+, рутер, wireless мрежова карта, VGA кабел. Всеки, който е готов да подпомогне каузата на „Сдружение Азбукари“ и иска да стане част от доброто, може да се свърже с нас на GSM: 0882881901 и e-mail:office@azbukari.org.

ПРОЕКТИ

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ"
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и ...

„ЧИСТА И СВЯТА“

„ЧИСТА И СВЯТА“
Във времена на обществен нихилизъм, духовно и морално отстъпление, обругаване на национални символи и все ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”
„Креативни Мислители” - Иновативна среда за обучение на учениците Средището на съвременното Просвещение вече е ...

„БУКВАРИНО“

„БУКВАРИНО“
„Букварино“ - Уникална патриотична игра тръгва към децата в България Урок по родолюбие и игрознание ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар