Цвета Кирилова: Настъпва ново време, влизаме в нов сезон

tsveta-znameЧестита Нова Година!

През 2017 година всичко изглежда възможно.
Поредно новорождение, което ни събужда към повече доброта и светли чувства, призовава ни да бъдем и по-милостви, и по-търпеливи, и най-вече по-духовни! Когато вратата на един нов свят се открехне, в този момент осъзнаваме, че няма неосъществими мечти.

Искам 2017 година да бъде годината за възхода на България и на мечтаните промени. Пожелавам на истинските българите да имат достойнството и смелостта да отстояват идентичността си и винаги истинността, която всъщност е Божествената същност! Пожелавам Ви повече мотивация и вяра в бъдещето, защото предстоят сериозни промени, които се носят по гърба на здравото тяло на нашата историческа зрялост. Скоро успехите на България и българите ще са това, за което другите не са си й представяли, защото са противодействали на всичко добро, раждащо и творческо. Има неща, които могат да се търгуват с пари, но има хора, чиято доблест и сърце ще продължат да отстояват истината, въпреки всичко. Материалното ще отстъпи място на духовното, за да има хармония и баланс, така както по правило е устроен и замислен светът.

 

Настъпва ново време, влизаме в нов сезон. Там, където има силни Вселенски закони и никой, и нищо не могат да се противопоставят на неконтролируемите от човешка ръка или щения правила на природата. Случват се положителни събития и времето им е назряло. Те са отвъд видимото, отвъд човешкия каприз и сметки. Просто всичко около нас има свой естествен ход и природата си има своите категорични закономерности да ни направлява, да бъдем в съгласие с нейните принципи. Да бъдем в единение с Творението и да бъдем Творци, а не разрушители.

tsveta-30Нека всеки преоткрие Божественото в себе си! Нашата задача е да бъдем създатели на красота и да не пречим на правото на житейския избор на хората да бъдат в мир и съгласие с красивото, продуктивното и съзидателното. Днес мнозина подлагат крак по пътя на добруването и на прогреса на народа ни, но не предполагат, че наслаждавайки се на упадъчната си хитрост, с която произвеждат новините с отрицателен знак, други тихо, безшумно, устремено и без поза полагат основите на новото.

Нека през 2017 година се доверяваме по-убедително на вътрешния си глас, чрез който ни говори сърцето. Нека той бъде безпогрешен пътеводител на малките ни човешки стъпки, подреждани напето по житейските кръстовища, където няма указателни табели. Нека знаците са – разбиране, уважение и приемственост. Нека осъждаме по- малко и се поставяме на мястото на уязвения. Нека преди да направим рязък жест или да постъпим егоистично или подмолно, първо да се овладеем… да помислим, да сменим местата си и да погледнем за кратко резултата от действията ни спрямо другия, някак да дръпнем юздите на Аз-а си. А, когато има несправедливост, нека силно да я изречем и да премахнем бурена от пътя си.

 

Нека да надмогнем съмненията към близките ни хора, нека покажем, че България може, че българите имаме огромни положителни качества и е време да ги изявим. Хайде да потушим неврозите и негативното мислене, за да се посветим на радостите, да притихне омразата и да се усмихваме повече. Нека се усмихваме повече, хора! Една топла дума и хубава усмивка могат да бъдат решаващи за живота на един човек в миг или секунда от нашата среща. Усилия, които не костват на човек нищо, дори му носят здраве и дълголетие. Щастливият и търпелив човек живее дълго, а с лъжа и интрига е трудно, болестите и неразположенията нарастват.
Нека възродим загрижеността и уважението към българското семейство и деца. Нека държим на хората с морал и ценностна система.

Нека те бъдат наши водачи. Нека ги избираме за приятели, близки, управляващи по показателите на достойнство и чисти намерения. Господ ни е дал десет правила, само десет, а не сто, за да мърморим или да се държим така, сякаш са неизпълними или не са ни по силите. Пожелавам Ви мир, щедрост, баланс, красота, хармония, сполука, добрини. Дори повече Добрини, защото днес посяваме семената на щастието в нашата градина, наречена България, а утре ще берем онова, което сме отгледали с толкова радост и наслада. А за онези, които искат всичко, без да са се потрудили затова, отнемайки с лекота нечие чуждо щастие, ще напомня, че винаги, ама винаги сметката се заплаща, независимо, че сервитьорът се е забавил и е оставил усещането, че е пропуснал Вашата маса. На изхода някой елегантно ще Ви поднесе палтото и ще се разбере, че няма нищо незабелязано.

Нека 2017-та е годината на духовното пиршество и нека онези, които имат нагласата, нека да се приобщят към други хубави по душа и сърце хора, за да поглъщат заедно светлината и да вдишват аромата на цветята по пътя си. Нека всеки има лъч надежда в деня си, докато изпълним заветната цел. Да бъдем изпълнени с топлина и любов, и да поставим в основата своето духовно начало. Бъдете благословени и вярвайте! Бог е ЛЮБОВ, светлина, енергия и опрощение. Целувам Ви, прегръщам Ви и нека сте на гребена на вълната в личен и професионален план през новата 2017 година!

 

И нещо накрая, което се надявам да ми простите. Ако със стотиците хиляди левове, които изгърмяха за кратко, но тържествено, под формата на пиратки, фойерверки, бомбички и всякаква пиротехника в небето на България, бяха закупени дивно хубави цветя, които да посадите в градинките, парковете и около блоковете си, за една пролет България ще разцъфне и ще стане рай. Не казвам, че не трябва да има светлинни радости, по- скоро това е задължение на тези, които имат задачата да управляват парите ни от данъци и да демонстрират повече въображение. Уверявам Ви обаче, идеите ги има и ще бъдат реализирани!Желая Ви да сте здрави и миролюбиви. 

 

Нека Новата Година ни направи нови, по-чисти хора!

Ваша Цвета

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар