„Букварино” стана сензация сред децата в Русе

bukvarino pressИгрознанието “Букварино” стана истинска сензация сред малчуганите от ОУ “Иван Вазов” в град Русе. Децата се събраха в BH Кафе Библиотека в града, където екипът на “Сдружение Азбукари” им представи образователното помагало. Ще станем отличници с помощта на “Букварино”, радваха се децата, които бяха дошли на събитието. Според тях игрознаието ще им бъде изключително полезно в часовете по български език и история.

След официалното представяне учениците, грабнаха помагалото и започнаха да редят думи. Правеха го с голям интерес и с усмивка на лицата. Обещаха, че “Букварино” ще бъде техен неразделен приятел и през лятната ваканция, заяви председателят на “Сдружение Азбукари” – Цвета Кирилова. Децата се влюбиха в нашето помагало, а техните незабравими усмивки са най-голямата награда за нашия труд, коментира координаторът на Азбукари – Яна Трендафилова.

 

Според нея “Букварино” ще продължи да носи радостни мигове и за децата от другите населени места, където в момента се разпространява образователното помагало. Общо 5 000 бройки ще бъдат разпратени благотворително в български училища с подкрепата на компания “Лактима” и “Еконт”. “Букварино” има своя електронен дом на www.bukvarino.bg, където децата ще бъдат зарадвани от изненадващи награди, предоставени от “Лактима”. Колкото повече опознавате „Букварино“, толкова повече знание ще натрупвате, за да участвате успешно в надпреварата – „Играй, учи и спечели“ на www.bukvarino.bg.

 

На финала на представянето на помагалото в Русе, малчуганите обещаха на Цвета Кирилова, че всекидневно ще посещават сайта, за да трупат нови знания. Радостните деца няколко пъти се връщаха, за да си вземат довиждане със своите нови приятели в лицето на Азбукари и поканиха своята нова госпожа – Цвета Кирилова да бъде техен гост в училището. Азбукарите Тя от своя страна им обеща, че ще се видят отново, за да й разкажат, какво са научили с помощта на помагалото създадено от “Сдружение Азбукари”. Цвета Кирилова гарантира и нови изненади за малчуганите, подготвяни от сдружението. Тя благодари на всички съмишленици с думите – „Съпричастността с идеите на Азбукари е безценна, защото ни дава увереност, че да работим всеотдайно за каузи, посветени на децата на България, наистина си заслужава.“ Проектът „Креативни мислители“ Всеки, който чрез дарение си вземе „Букварино“ ще помогне за реализиране на предстоящия образователен проект на „Сдружение Азбукари“ – „Креативни мислители“, които има за цел създаването на уникална училищна стая във гр. Велико Търново.

 

ПРОЕКТИ

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ"
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и ...

„ЧИСТА И СВЯТА“

„ЧИСТА И СВЯТА“
Във времена на обществен нихилизъм, духовно и морално отстъпление, обругаване на национални символи и все ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”
„Креативни Мислители” - Иновативна среда за обучение на учениците Средището на съвременното Просвещение вече е ...

„БУКВАРИНО“

„БУКВАРИНО“
„Букварино“ - Уникална патриотична игра тръгва към децата в България Урок по родолюбие и игрознание ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар