Предстои официално откриване на детската площадка в Бургас

detska-ploshtatka-10Предстои официално откриване на детската площадка в град Бургас! Събитието ще се състои на 16.09.2015 година от 10:00 часа в кв. „Изгрев“. Споделете радостта! По повод началото на учебната година, заедно с отговорните ни партньори от община Бургас, ще зарадваме децата на града с новата цветна и атрактивна придобивка.

Отправям личната си покана за присъствие към всеки от Вас, който иска да изживее положителните емоции и да допринесе с настроението си за веселото прекарване на празника. Предвидили сме забавления за децата и родителите, викторини, награди и доста изненади. От Вас се иска да бъдете усмихнати и да проявите готовност да съхраним емоциите на децата в една дълга и цветна фотоистория.

Чудите се какви са тези уникално красиви цветни петна? Това е новата емблема на каузата „Вярвам в теб“ в град Бургас, която скоро ще изгрее. Споделете радостта ни!
След София и Велико Търново, Националната кампания за социална интеграция се случи в морския град, за да даде възможност и на децата в неравностойно положение да се радват на удоволствието да изживяват забавни мигове.
В София децата се радват на площадка, която наричаме „Цветна приказка“, във Велико Търново пък е „Царска корона“, а в Бургас е същинска „Морска перла“.

burgas-detsa-2Това е третата адаптирана и за деца с увреждания площадка за игра и обучение, която ще усмихва хлапетата и родителите в парк „Изгрев“ в град Бургас. Общината вложи огромно старание и усилие да създадем в партньорство този успешен проект.
Детската площадка е предназначена за деца между 3 и 12 години. Визията на детския кът отново се реализира по еталона на положителните европейски практики, вдъхновен от идейния проект на „Сдружение Азбукари“.

Цветната площадка има и уреди за обучение, които ще стимулират процеса на учене, и ще развиват логическото мислене. На нея малчуганите ще се учат да разпознават форми, цветове, букви и цифри. Идеята е именно чрез играта децата да се възпитават в толерантност. Целта на подобен род детски кътове е да съдействат за изграждането и утвърждаването на нов тип култура, отношение и социална компетентност на гражданското общество към проблемите на децата и изобщо на хората със специфични нужди.

Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ продължава. Азбукарите призовават всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Нека усмихнем заедно с Ваша помощ децата в повече населени места в страната.
Вие помагате, ние действаме!

Каквото се случва, то е заради хората! То е заради щастието, което взаимно можем да си създадем, за да живеем усмихнати и удовлетворени от живота!

И децата с увреждания имат нужда от забавления под мотото на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ – „Всяко дете има право на игра!

ПРОЕКТИ

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ"
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и ...

„ЧИСТА И СВЯТА“

„ЧИСТА И СВЯТА“
Във времена на обществен нихилизъм, духовно и морално отстъпление, обругаване на национални символи и все ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”
„Креативни Мислители” - Иновативна среда за обучение на учениците Средището на съвременното Просвещение вече е ...

„БУКВАРИНО“

„БУКВАРИНО“
„Букварино“ - Уникална патриотична игра тръгва към децата в България Урок по родолюбие и игрознание ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар