Предстои официално откриване на детската площадка в Бургас

detska-ploshtatka-10Предстои официално откриване на детската площадка в град Бургас! Събитието ще се състои на 16.09.2015 година от 10:00 часа в кв. „Изгрев“. Споделете радостта! По повод началото на учебната година, заедно с отговорните ни партньори от община Бургас, ще зарадваме децата на града с новата цветна и атрактивна придобивка.

Отправям личната си покана за присъствие към всеки от Вас, който иска да изживее положителните емоции и да допринесе с настроението си за веселото прекарване на празника. Предвидили сме забавления за децата и родителите, викторини, награди и доста изненади. От Вас се иска да бъдете усмихнати и да проявите готовност да съхраним емоциите на децата в една дълга и цветна фотоистория.

Чудите се какви са тези уникално красиви цветни петна? Това е новата емблема на каузата „Вярвам в теб“ в град Бургас, която скоро ще изгрее. Споделете радостта ни!
След София и Велико Търново, Националната кампания за социална интеграция се случи в морския град, за да даде възможност и на децата в неравностойно положение да се радват на удоволствието да изживяват забавни мигове.
В София децата се радват на площадка, която наричаме „Цветна приказка“, във Велико Търново пък е „Царска корона“, а в Бургас е същинска „Морска перла“.

burgas-detsa-2Това е третата адаптирана и за деца с увреждания площадка за игра и обучение, която ще усмихва хлапетата и родителите в парк „Изгрев“ в град Бургас. Общината вложи огромно старание и усилие да създадем в партньорство този успешен проект.
Детската площадка е предназначена за деца между 3 и 12 години. Визията на детския кът отново се реализира по еталона на положителните европейски практики, вдъхновен от идейния проект на „Сдружение Азбукари“.

Цветната площадка има и уреди за обучение, които ще стимулират процеса на учене, и ще развиват логическото мислене. На нея малчуганите ще се учат да разпознават форми, цветове, букви и цифри. Идеята е именно чрез играта децата да се възпитават в толерантност. Целта на подобен род детски кътове е да съдействат за изграждането и утвърждаването на нов тип култура, отношение и социална компетентност на гражданското общество към проблемите на децата и изобщо на хората със специфични нужди.

Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ продължава. Азбукарите призовават всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Нека усмихнем заедно с Ваша помощ децата в повече населени места в страната.
Вие помагате, ние действаме!

Каквото се случва, то е заради хората! То е заради щастието, което взаимно можем да си създадем, за да живеем усмихнати и удовлетворени от живота!

И децата с увреждания имат нужда от забавления под мотото на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ – „Всяко дете има право на игра!

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар