Предстои официално откриване на детската площадка в Бургас

detska-ploshtatka-10Предстои официално откриване на детската площадка в град Бургас! Събитието ще се състои на 16.09.2015 година от 10:00 часа в кв. „Изгрев“. Споделете радостта! По повод началото на учебната година, заедно с отговорните ни партньори от община Бургас, ще зарадваме децата на града с новата цветна и атрактивна придобивка.

Отправям личната си покана за присъствие към всеки от Вас, който иска да изживее положителните емоции и да допринесе с настроението си за веселото прекарване на празника. Предвидили сме забавления за децата и родителите, викторини, награди и доста изненади. От Вас се иска да бъдете усмихнати и да проявите готовност да съхраним емоциите на децата в една дълга и цветна фотоистория.

Чудите се какви са тези уникално красиви цветни петна? Това е новата емблема на каузата „Вярвам в теб“ в град Бургас, която скоро ще изгрее. Споделете радостта ни!
След София и Велико Търново, Националната кампания за социална интеграция се случи в морския град, за да даде възможност и на децата в неравностойно положение да се радват на удоволствието да изживяват забавни мигове.
В София децата се радват на площадка, която наричаме „Цветна приказка“, във Велико Търново пък е „Царска корона“, а в Бургас е същинска „Морска перла“.

burgas-detsa-2Това е третата адаптирана и за деца с увреждания площадка за игра и обучение, която ще усмихва хлапетата и родителите в парк „Изгрев“ в град Бургас. Общината вложи огромно старание и усилие да създадем в партньорство този успешен проект.
Детската площадка е предназначена за деца между 3 и 12 години. Визията на детския кът отново се реализира по еталона на положителните европейски практики, вдъхновен от идейния проект на „Сдружение Азбукари“.

Цветната площадка има и уреди за обучение, които ще стимулират процеса на учене, и ще развиват логическото мислене. На нея малчуганите ще се учат да разпознават форми, цветове, букви и цифри. Идеята е именно чрез играта децата да се възпитават в толерантност. Целта на подобен род детски кътове е да съдействат за изграждането и утвърждаването на нов тип култура, отношение и социална компетентност на гражданското общество към проблемите на децата и изобщо на хората със специфични нужди.

Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ продължава. Азбукарите призовават всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива. Нека усмихнем заедно с Ваша помощ децата в повече населени места в страната.
Вие помагате, ние действаме!

Каквото се случва, то е заради хората! То е заради щастието, което взаимно можем да си създадем, за да живеем усмихнати и удовлетворени от живота!

И децата с увреждания имат нужда от забавления под мотото на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ – „Всяко дете има право на игра!

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart