Официално представяне на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“

Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ ще бъде официално представена от Азбукарите, актьора Славчо Пеев и поп изпълнителите Йоанна Драгнева и Орлин Павлов.

 

 

Уважаеми дами и господа,

„Сдружение Азбукари“ Ви кани в събота, 26.10.13 г., в 11.00 ч. в Националния исторически музей на коктейл презентация на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“ и нейната кауза – изграждането на комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности в град Велико Търново. Ще бъдат представени стъпките в развитието на кампанията и целите, които си е поставила тя. На присъстващите ще бъде представен рекламният видео клип и радиоспотът, които ще направят кампанията обществено разпознаваема. Азбукарите ще запознаят гостите и с всичко, което са постигнали в тази посока през последните няколко месеца.
Сред оповестените инициативи ще бъде и новото социално начинание на организацията и Националния исторически музей под мотото „Достъпно знание“, с което ще се даде възможност на деца и младежи със специални образователни портебности да посещават музея напълно безплатно.
Ще бъде направено и представяне на книгата „Азбука на доброто“, в която са поместени интересни факти за изграждането на първата в България детска площадка, адаптирана и за деца със специфични потребности в София. Особено внимание е обърнато и на двете издания на най-големия фестивал на социалната интеграция „Вярвам в теб!“
За първи път ще бъде показан и създаденият от „Сдружение Азбукари“ представителен каталог „Усмивки от София“, чиято цел е популяризиране на кандидатурата на София за Европейска столица на културата. В него са включени 50 деца, които със своите атрактивни и професионално направени фотосесии представят културно-историческите забележителности в столицата. На събитието ще присъстват и малките ни приятели от дома за деца, лишени от родителски грижи „Св.Панталеймон“ в село Видраре.

Всеки, който припознава Националната кампания „Вярвам в теб!“ като своя, може да помогне  чрез банковата сметка на „Сдружение Азбукари“ – IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

 

 

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart