“Сдружение Азбукари” изпраща година пълна с емоции и щастие

2016„Сдружение Азбукари“ изпраща 2015 година с много положителни емоции и безброй реализирани благотворителни инициативи. Чрез тях Азбукари дариха усмивки на деца и техните родители. През тази година съвместно с местната власт и социално отговорни компании, изградихме детска площадка адаптирана и за деца със специфични образователни потребности в град Бургас. Така след София и Велико Търново, вече и хлапетата в Бургас ще могат да играят на модерни и безопасни съоръжения.

Надяваме се през Новата 2016 година и в други населени места да се изградят подобни площадки, които са в интерес на цялото ни общество. Успяхме да създаден модерен училищен кабинет, който е и съобразен образователен център в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Учениците ще могат бързо и лесно да получават знания посредством съвременните технологии, а визията на училищната стая бе изцяло направена в духа на патриотизма. На 25-и април бе даден официален старт на проекта „Букварино“. Игрознанието веднага грабна малки и големи, благодарение на факта, че „Букварино“ е алтернативен учител по български език, правоговор, правопис и история. Последваха серия от инициативи, които популяризираха образователното помагало в редица градове – София, Пловдив, Русе, Велико Търново, Плевен, Бургас и др. Посетителите на традиционния събор в Рожен също имаха възможност на място да се запознаят с патриотичния характер на „Букварино“. През цялата година не спирахме да разпространяваме нашите иновативни образователни продукти.

 

bukvarino-vizia-100„Букварино“ и детската карта „Обичай Родината“ се радват на голям интерес не само в България, но вече и в чужбина. Игрознанието бе представено и в Народното събрание, където депутатите на място имаха възможност да се запознаят с предимствата на образователното помагало, което няма възрастови ограничения, и е подходящо за всяко семейство. На електронния дом на „Букварино“ www.bukvarino.bg всички отговорили правилно на въпросите свързани с игрознанието имаха възможност да спечелят незабравима тридневна екскурзия по стъпките на българската история.

 

Наградата, която бе съвместно организирана с нашите партньори от компания „Лактима“ даде възможност на много семейства да посетят редица исторически забележителности. Интересът към помагалото ни провокира да създадем и специална серия млечно-кисела напитка „Букварино“, тетрадки и чаши посветени на алтернативния учител. През цялата година създавахме образователни комплекти, които можете да откриете на www.azbukari.org. Всички събрани средства от тях пренасочвахме към бъдещите ни социални каузи. През Новата 2016 година Ви пожелаваме най-вече здраве, защото така ще може да бъдем заедно и в бъдещите ни благородни инициативи. Всичко останало може да го постигнем с общи усилия.

 

Честита 2016 година!

 

Екипът на „Сдружение Азбукари“

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар