12-годишно дете от Видин спечели голямата награда на „Букварино”

gimnaziaПатриотичният учител по родолюбие – „Букварино“ продължава да раздава награди. 12-годишната Ема Евгениева от Видин стана победител в месечната томбола на www.bukvarino.bg. Така малкото дете зарадва цялото си семейство, което ще получи незабравима тридневна екскурзия по стъпките на българската история.

Детето, което е запалено по математика с интерес е отговаряло на въпросите, свързани с игрознанието, създадено от амбициозния екип на „Сдружение Азбукари“. Любимата историческа личност на Ема от картите на образователното помагало е цар Симеон Велики, така се е казвало нейното училище във Видин, а сега 12-годишното дете учи в математическата гимназия в града. Тя заедно със своя 9-годишен брат и родители ще се възползват от голямата награда.

Томболата се разигра в откритата класна стая на Първа частна математическа гимназия в София. Любезните домакини в лицето на г-жа Димитрова и г-жа Райчева разведоха екипа на Азбукари в училището, а след това дойде ред и за тегленето на томболата. От ръката на 9-годишната Теодора Сотирова бе изтеглен победителят, така Ема и нейното семейство вече мислят за приятните моменти, които ги очакват по време на тридневното пътешествие. Награди имаше за всички ученици от школото, които получиха млечно-кисели напитки, предоставени от компания „Лактима“.

Ema-maika„Смело мога да кажа, че нашият екип е изключително амбициозен и създава продукти, които са в полза на учениците във всеки един предмет по време на тяхното обучение. „Букварино“ и детската карта на България Обичай Родината са показателни за нашата инициативност и желание да бъдем креативни. Помагаме децата да научават нови неща по един ненатрапчив и забавен начин. Ние от „Сдружение Азбукари“ смятаме, че това е пътят на образователната ни реформа, заяви главният координатор на организацията – Яна Трендафилова. Тя коментира, че дейността на екипа показва, че нещата в България могат да се случват. „Създаваме събития, на които разкриваме предимствата на нашите иновативни продукти, а те са полезни за обществото“, допълни Трендафилова. 

 

Продължавайте да отговаряте правилно на въпросите на www.bukvarino.bg, Вие правите добро по този начин, защото всеки взел си „Букварино“ ни помага да изградим модерна класна стая във Велико Търново. Това е следващата, но не и последна наша образователна инициатива, каза Цвета Кирилова председател на „Сдружение Азбукари“. Тя призова всеки, който иска да стане част от каузата на Азбукари да посети сайта www.azbukari.org. Там може да се намери пълна информация за всички предстоящи проекти и инициативи на организацията.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart