Млад учител по история грабна голямата награда на „Букварино”

Nikolay BorisovИновативният учител по родолюбие – „Букварино“ донесе поредната голяма награда на печелившия от месечната томбола. 29-годишният учител по история – Николай Борисов, е отговорил правилно на всички въпроси на www.bukvarino.bg и бе изтеглен за победител. Така той и неговото семейство ще се насладят на тридневна екскурзия по „Стъпките на българската история“, която е осигурена от компания „Лактима“. Тегленето на томболата стана в пицария „Бианко“ във Велико Търново, а печелившият бе изтеглен от малката и чаровна 8-годишна Елица Райкова. Тя донесе късмет на Николай Борисов, който е четвъртия печеливш от месечните томболи на образователното помагало, създадено от „Сдружение Азбукари“.

„Преподавател съм по „История и цивилизация“ в прогимназиален етап в Първо ОУ „Васил Левски“ град Костинброд. Използвам комплекта „Букварино“, както в часовете по история, така и в свободните часове, в които замествам. В моя случай играта е подходяща и отговаря на съдържанието в учебниците по „История и цивилизация“ за 5 и 6 клас. Често ползвам картите с цел задаване на домашна работа, а именно – всеки ученик си тегли различна карта на случаен принцип и личността, която е на картата, е темата за домашната работа“, заяви Николай Борисов. Той добави, че комплекта се превръща в съществена част от часовете по „История и цивилизация“, като занапред ще бъде основен начин за привличане на вниманието на учениците към историята. „Букварино“ повишава тяхната грамотност и езикови, и писмени умения!

staqНиколай Борисов бе много развълнуван от спечелената награда, защото се е оженил в началото на този месец и ще може да отиде на историческата обиколка със своята съпруга. Така „Букварино“ подарява един своеобразен меден месец на влюбената двойка.

За да станете победител и Вие от месечната томбола на www.bukvarino.bg е необходимо да се сдобиете с патриотичното игрознание и да отговорите правилно на въпросите. Освен награди и нови знания – „Букварино“ Ви дава възможност да станете част от изграждането на иновативна класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Тя ще бъде изцяло променена в духа на новите технологии и ще даде възможност за развитие на талантите на децата. Средствата от „Букварино“ ще отидат изцяло за модерната класна стая, заяви Цвета Кирилова, председател на „Сдружение Азбукари“.

 

Тя и екипите на „Азбукари“ и компания „Лактима“ бяха на посещение в ОУ „Димитър Благоев“, където на място се запознаха с извършените до момента строителни дейности. „Съвсем скоро стаята ще бъде готова и щастливи детски усмивки ще грейнат в нея. Учениците ще могат да учат в една съвсем различна среда, която е много по-близка до съвременните условия от традиционните класни стаи. Ние разбиваме с „чук“ образователните догми, коментира Яна Трендафилова, главен координатор на „Сдружение Азбукари“.

Всичко за „Букварино“ и дейността на „Азбукари“ можете да научите на www.azbukari.org.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart