„Букварино“ праща семейството на 40-годишен военнослужещ на тридневна историческа екскурзия

MarinoviСемейството на 40-годишен военнослужещ от Карлово ще замине на уникална тридневна историческа екскурзия. Приключението ще стане възможно чрез играта на www.bukvarino.bg и подкрепата на компания „Лактима“. Големият победител за изминалия месец се казва Станислав Маринов. Той заедно със своята жена и две деца ще могат да се насладят на приключението.
„Благодарение на Фейсбук научих за „Букварино“.

Регистрирах се на сайта www.bukvarino.bg и съм много радостен, че успях да отговоря правилно на всички въпроси и спечелих голямата награда. С удоволствие ще посетя историческите забележителности във Велико Търново“, заяви развълнуваният победител. Маринов разказа, че със 7-годишния си син редовно играят с „Букварино“, а малкият безпогрешно разпознава образите на Васил Левски, кан Крум, кан Аспарух върху картите от комплекта.

 

Дъщеря му е само на две години, но Маринов заяви, че скоро и тя ще се включва в игрите. „С жена ми открихме много интересни данни в книжката към комплекта „Букварино“ – „Исторически лабиринт на познанието“. Направена е много професионално и е полезно историческо помагало“, коментира военнослужещият. Неговото име бе изтеглено от ръката на 12-годишния Огнян Бекетов, който вече е верен симпатизант на „Сдружение Азбукари“.

kreativni-obshtaСемейство Маринови ще имат възможността да посетят обновената класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Проектът на „Сдружение Азбукари“ – „Креативни мислители“ превърна един остарял училищен кабинет в образователен център, който ще даде възможност за личностна изява на всяко едно дете. Учениците ще ползват модерните технологии, за да придобиват бързо и лесно знания, които ще им бъдат от полза в бъдещата им професионална реализация.

Всеки, който иска да се включи в томболата на сайта www.bukvarino.bg, трябва да отговори правилно на въпросите, свързани със съдържанието на книгата „Исторически лабиринт на познанието“, част от комплекта „Букварино“. Така ставате част от потенциалните печеливши, които могат да заведат цялото си семейство на тридневна екскурзия по стъпките на българската история.
Повече за проекта „Креативни мислители“ и „Букварино“ можете да научите на сайтовете www.azbukari.org и www.bukvarino.bg.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart