„Букварино“ праща семейството на 40-годишен военнослужещ на тридневна историческа екскурзия

MarinoviСемейството на 40-годишен военнослужещ от Карлово ще замине на уникална тридневна историческа екскурзия. Приключението ще стане възможно чрез играта на www.bukvarino.bg и подкрепата на компания „Лактима“. Големият победител за изминалия месец се казва Станислав Маринов. Той заедно със своята жена и две деца ще могат да се насладят на приключението.
„Благодарение на Фейсбук научих за „Букварино“.

Регистрирах се на сайта www.bukvarino.bg и съм много радостен, че успях да отговоря правилно на всички въпроси и спечелих голямата награда. С удоволствие ще посетя историческите забележителности във Велико Търново“, заяви развълнуваният победител. Маринов разказа, че със 7-годишния си син редовно играят с „Букварино“, а малкият безпогрешно разпознава образите на Васил Левски, кан Крум, кан Аспарух върху картите от комплекта.

 

Дъщеря му е само на две години, но Маринов заяви, че скоро и тя ще се включва в игрите. „С жена ми открихме много интересни данни в книжката към комплекта „Букварино“ – „Исторически лабиринт на познанието“. Направена е много професионално и е полезно историческо помагало“, коментира военнослужещият. Неговото име бе изтеглено от ръката на 12-годишния Огнян Бекетов, който вече е верен симпатизант на „Сдружение Азбукари“.

kreativni-obshtaСемейство Маринови ще имат възможността да посетят обновената класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. Проектът на „Сдружение Азбукари“ – „Креативни мислители“ превърна един остарял училищен кабинет в образователен център, който ще даде възможност за личностна изява на всяко едно дете. Учениците ще ползват модерните технологии, за да придобиват бързо и лесно знания, които ще им бъдат от полза в бъдещата им професионална реализация.

Всеки, който иска да се включи в томболата на сайта www.bukvarino.bg, трябва да отговори правилно на въпросите, свързани със съдържанието на книгата „Исторически лабиринт на познанието“, част от комплекта „Букварино“. Така ставате част от потенциалните печеливши, които могат да заведат цялото си семейство на тридневна екскурзия по стъпките на българската история.
Повече за проекта „Креативни мислители“ и „Букварино“ можете да научите на сайтовете www.azbukari.org и www.bukvarino.bg.

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар