„Креативни мислители“ или качествен скок в патриотичното образование

tsveta-misliteli-10Всички патриоти, които си взеха образователните помагала – „Букварино“ и детската карта „Обичай Родината“, станаха част от създаването на обновената и изцяло преобразена класна стая – „Креативни мислители“. В момента децата от ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново се наслаждават на постигнатото от екипа на „Сдружение Азбукари“, съмишленици и дарители. „Креативни мислители“ е не просто модерна стая, а цялостен образователен център, където има представяне на български исторически символи, личности от историята на България и творби на талантливи живописци.

Именно със събраните средства от „Букварино“ и детската карта „Обичай Родината“, а също и с подкрепата на граждани и фирми, стана възможно реализирането на проекта „Креативни мислители“. С общи усилия се постигна нещо, което служи за пример в образователната ни сфера. Проектът „Креативни мислители“ даде началото на практическата реформа в българското образование. С творческа, доброволческа и финансова подкрепа могат да се направят още много изцяло обновени класни стаи, които да бъдат от помощ на деца, родители и учители. Всеки, който подкрепи продължението на „Креативни мислители“ ще стане част от доброто, което има за цел патриотизмът да покълне от рано в развитието и обучението на децата.

 

Екипът на „Сдружение Азбукари“ работи неуморно по проекта с ясното съзнание, че главна ценност в образователната система е ученикът. Именно затова бе изключително важно да се даде възможност на децата да бъдат активен участник в процеса на обучение, посредством новите технологии. Към „Креативни мислители“ вече има заявен интерес и от страна на академичните среди, което за пореден път доказва необходимостта от качествени образователни иновации.

 

misliteli-01Инвестицията в знанието е най-ценното вложение, защото то се изплаща в пъти и дава възможност за цялостното развитие на нацията. Всеки, който е инвестирал в образование е спечелил, а покрай него и всички останали. Никога не забравяйте, че образованието не е само ценност, то е инвестиция в човешките ресурси и е основен фактор за развитие на икономиката и обществения живот в една страна. В днешно време само една образована нация може да бъде богата и просперираща. С помощта на своите съмишленици от „Сдружение Азбукари“ постигнахме баланс между традиционните достойнства на българското образование и необходимостта от усъвършенстване.

 

По този начин отговорихме на обществените очаквания за качествена промяна в начина на обучение на децата. Осигурихме равен достъп до образование на всички ученици, което в съвременните условия е задължителна задача пред всяка една институция. За да има „Креативни мислители“ и в твоето населено място са необходими само две стъпки. Първата е съгласието на директора на учебното заведение, втората е подкрепа от страна на фирми и граждани, а за всичко останало ще се погрижи амбициозният екип на „Сдружение Азбукари“. С общи усилия могат да се постигат положителни резултати, които да са в интерес на цялото общество. Нека заедно да продължим да сбъдваме мечти!

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart