Детски кухни „Българче“ – Златен дарител на детския фестивал „Вярвам в теб!“

„Българче“ е нова детска кухня на територията на столицата. Дейността на „Българче“ се разраства успешно и набира все повече потребители. Детската кухня предлага чудесно решение за родителите, които искат да предложат на детето си вкусна, прясна и здравословна храна съобразена с тяхната възраст и най-вече подбрана и одобрена от квалифицирано медицинско лице.

По този начин, Детски кухни „Българче“ са мотивирани да улеснят съвременните родители, като спестяват време и усилия, като доставят ястията бързо и навреме до техният дом.

 

МЕНЮТО
Всяка седмица Детски кухни „Българче“ осигуряват разнообразно обедно меню за деца от 10 месеца до 3 години и от 3 до 7 години. То включва супа, основно ястие и десерт. Менюто се изготвя по рецептурник, съгласуван от РИОКОЗ с необходимите важни за тази възраст хранителни съставки. Ястията се доставят в опаковки за еднократна употреба, съгласно държавните стандарти.
Можете да бъдете сигурни, Уважаеми родители, че Детска кухня „Българче“, следи и въвежда всички новости в областта на детското хранене за Вашето улеснение и спокойствие!

ИСТОРИЯ
„Като повечето майки в България и аз все по-често се сблъсквам с проблема с детското затлъстяване, което започва още в най-ранна детска възраст. Вярвам, че той се дължи на некачествената храна, с която растат децата ни и нездравословния начин на живот, който водят.
След раждането на дъщеря ми, реших да се опитам да и осигуря здравословни храни, за да може тя да бъде здрава и силна. Идеята за Детски кухни „Българче“ се роди, когато дъщеря ми започна да се храни с каши и пюрета. Бях изправена пред две възможности – да ги приготвям сама у дома или да ги купувам от магазина. Следвайки любовта си към готвенето, започнах да й приготвям ястията вкъщи. Ежедневно наблюдавах как тя изследва новите вкусове. Правех всичко възможно да и приготвям най-доброто за нейната възраст. Подбирах най-качествените плодове, зеленчуци и месо, които можех да намеря. Бях горда, че всеки ден детето ми може да опита нещо ново, вкусно и най-вече здравословно. Така решихме да създадем Детски кухни „Българче“, която да е еталон, за качествено, вкусно и здравословно хранене“
И. Велинова

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар