Детски кухни „Българче“ – Златен дарител на детския фестивал „Вярвам в теб!“

„Българче“ е нова детска кухня на територията на столицата. Дейността на „Българче“ се разраства успешно и набира все повече потребители. Детската кухня предлага чудесно решение за родителите, които искат да предложат на детето си вкусна, прясна и здравословна храна съобразена с тяхната възраст и най-вече подбрана и одобрена от квалифицирано медицинско лице.

По този начин, Детски кухни „Българче“ са мотивирани да улеснят съвременните родители, като спестяват време и усилия, като доставят ястията бързо и навреме до техният дом.

 

МЕНЮТО
Всяка седмица Детски кухни „Българче“ осигуряват разнообразно обедно меню за деца от 10 месеца до 3 години и от 3 до 7 години. То включва супа, основно ястие и десерт. Менюто се изготвя по рецептурник, съгласуван от РИОКОЗ с необходимите важни за тази възраст хранителни съставки. Ястията се доставят в опаковки за еднократна употреба, съгласно държавните стандарти.
Можете да бъдете сигурни, Уважаеми родители, че Детска кухня „Българче“, следи и въвежда всички новости в областта на детското хранене за Вашето улеснение и спокойствие!

ИСТОРИЯ
„Като повечето майки в България и аз все по-често се сблъсквам с проблема с детското затлъстяване, което започва още в най-ранна детска възраст. Вярвам, че той се дължи на некачествената храна, с която растат децата ни и нездравословния начин на живот, който водят.
След раждането на дъщеря ми, реших да се опитам да и осигуря здравословни храни, за да може тя да бъде здрава и силна. Идеята за Детски кухни „Българче“ се роди, когато дъщеря ми започна да се храни с каши и пюрета. Бях изправена пред две възможности – да ги приготвям сама у дома или да ги купувам от магазина. Следвайки любовта си към готвенето, започнах да й приготвям ястията вкъщи. Ежедневно наблюдавах как тя изследва новите вкусове. Правех всичко възможно да и приготвям най-доброто за нейната възраст. Подбирах най-качествените плодове, зеленчуци и месо, които можех да намеря. Бях горда, че всеки ден детето ми може да опита нещо ново, вкусно и най-вече здравословно. Така решихме да създадем Детски кухни „Българче“, която да е еталон, за качествено, вкусно и здравословно хранене“
И. Велинова

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart