„Сдружение Азбукари“ и Община Бургас откриват третата детска площадка адаптирана и за деца със специфични образователни потребности

ploshtadka-66По случай откриването на учебната година, „Сдружение Азбукари“ и Община Бургас ще зарадват децата и техните родители. Утре (16.09.2015 г.) от. 10.00 часа в парк „Изгрев“ в Бургас ще бъде открита третата детска площадка адаптирана и за деца със специфични образователни потребности. Община Бургас предостави основната част от средствата, за да може да се реализира проекта на „Сдружение Азбукари“. Азбукари също помогнаха с дарения, предоставени от фирми и граждани, за да може да бъде изградена и третата подобна площадка.

В София децата се радват на площадка – „Цветна приказка“, във Велико Търново пък е „Царска корона“, а в Бургас е същинска „Морска перла“, и е предназначена за деца между 3 и 12 години. Цветната площадка има и уреди за обучение, които ще стимулират процеса на учене, и ще развиват логическото мислене. На нея децата ще се учат да разпознават форми, цветове, букви и цифри.
„След София и Велико Търново, то дойде време да зарадваме децата и техните родители в Бургас. Хлапетата ще имат възможност да се забавляват на една уникална детска площадка, а за нас най-голямата награда ще бъде появата на техните усмивки, заяви председателят на „Сдружение Азбукари“ – Цвета Кирилова.

„Положихме много усилия, за да осъществим този съвместен проект с Община Бургас и сме горди от резултата, който постигнахме. Благодарим на всички, които ни подкрепиха и се надявам и за напред да продължим да осъществяваме подобни проекти, които са обществено и социално значими“, коментира Яна Трендафилова, главен координатор на „Сдружение Азбукари“.

Изграждането на площадката е част от националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“. Азбукарите призовават всеки съмишленик да стане част от благородната инициатива и да подкрепя и бъдещите образователни инициативи на сдружението. В момента се изгражда модерна класна стая в ОУ „Димитър Благоев“ във Велико Търново. По този начин от „Сдружение Азбукари“ се надяват да подобрят значително условията за учене на децата от училището. Допълнителна информация за инициативите на Азбукари можете да намерите на www.azbukari.org.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart