„Букварино“ продължава своята национална обиколка, образователното помагало бе представено и в Белоградчик

BelogradchikИновативният преподавател на родолюбие – „Букварино“ продължава своята национална обиколка. Този път екипът на „Сдружение Азбукари“ посети Начално училище „Васил Левски“ в град Белоградчик. След София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Плевен, то сега азбукарите демонстрираха пред десетки деца и в Белоградчик – правилата и предимствата при обучението с образователното помагало.

Беше проведена забавна викторина, на която децата с радост отговаряха на поставените им въпроси, а със специално направените в голям формат карти от „Букварино“, съставяха думи. И този път награди имаше за всички участници – 8 комплекта „Букварино“ бяха подарени от
Димитър Тонев за училищните класове, а всички малчугани получиха образователна карта „Обичай Родината“ и млечно-кисели напитки, предоставени от компания „Лактима“.

„С радост видях, че децата имат много любими думи, които съставяха с помощта на нашите карти. България, любов, игра бяха само част от думите, които хлапетата подредиха и грабнаха своите награди. Децата и техните учители ще имат възможност да ползват „Букварино“ и да видят, как с негова помощ се трупат знания по редица предмети. Да не забравяме, че игрознанието няма възрастови ограничения и може да се ползва и в семейна среда, заяви главният координатор на „Сдружение Азбукари“ – Яна Трендафилова. Тя обеща, че Азбукари ще продължат своята национална обиколка, а подаръци ще има за всички от сърце.
„Има нещо символично в това, че бяхме в Начално училище „Васил Левски“ в Белоградчик, защото това е най-разпознаваемата историческа личност, от комплекта карти в „Букварино“.

 

Belogradchik-2Повече за живота на Апостола на свободата може да се научи от книжката „Исторически лабиринт на познанието“, която също е част от образователното помагало, обясни Цвета Кирилова, председател на „Сдружение Азбукари“. Тя допълни, че всеки може да спечели историческа екскурзия, ако си вземе „Букварино“ и отговори правилно на въпросите на www.bukvarino.bg. Който чрез дарение си вземе помагалото ще помогне на организацията да направи модерна училищна стая ОУ „Димитър Благоев“ в град Велико Търново. Официалното откриване на стаята ще бъде през ноември, допълват от сдружението.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart