Играта „Букварино” ще зарадва малки и големи с много подаръци и награди за 1 юни

bukvarino 1 june„Сдружение Азбукари“ ще забавлява малчуганите с редица инициативи по повод Международния ден на детето – 1 юни. В София отборът на Азбукарите организира празник на открито и канят децата и техните родители да се забавляват заедно в парка на квартал „Гео Милев“ (срещу зала „Фестивална“) от 11.00 часа. Освен народни танци, музика и подаръци ще има и томбола от участвалите в играта на bukvarino.bg.

Регистриралите се на сайта могат да спечелят историческа обиколка в емблематични градове, свързани с историята на Първата и Втората българска държава. В наградата е включено ходене до „Шуменско плато“ и Шуменската крепост. Посещение с екскурзовод на къщите музеи на Панайот Волов, Добри Войников и Панчо Владигеров. Гостите на събитието в парка „Гео Милев“ ще могат да се почерпят с млечно-кисела напитка от новата серия „Букварино“ на компания „Лактима“, която се разпространява в търговската мрежа. Целта на новата напитка е да се популяризира образователното помагало „Букварино“. Всеки, които си го вземе срещу дарение ще помогне на „Сдружение Азбукари“ да реализира следващия си проект – „Креативни мислители“, в основата, на които е създаването на уникална училищна стая в град Велико Търново.
На 1 юни „Сдружение Азбукари“ и БДЖ имат съвместна акция, която ще дари радост на децата. В специалния влак ще пътуват деца от столичния Дом за деца, лишени от родителска грижа „Асен Златаров“ и техните възпитатели, от Кризисния център за деца, пострадали от насилие, от Център за работа с деца на улицата, както и деца от Център за обществена подкрепа „Бъдеще“, придружавани от техните родители. Влакът ще посрещне своите малки гости на шести перон на Централна гара София в 09:30 ч. Като допълнителна атракция за децата, на гарата ще бъде разположен наскоро възстановеният и реновиран парен локомотив № 46.03 „баба Меца“. Той ще бъде показан за първи път от излизането му от експлоатация преди 40 години. По време на своята работа като локомотивен огняр в депо София на този локомотив е служил по съвкупност най-дълго време поетът-революционер Никола Йонков Вапцаров.
„Нашата организация се движи напред водена от любовта към децата. Непрекъснато създаваме иновативни образователни проекти и се надяваме и за напред да имаме подкрепа от наши съмишленици, за да разширяваме своята дейност“, заяви председателят на „Сдружение Азбукари“ – Цвета Кирилова. Тя се обърна с призив към фирмите и гражданите да подкрепят проектите на Азбукарите с цел да продължават да радват малчуганите. Екипът на „Сдружение Азбукари“ пожелава незабравими моменти на малчуганите и техните родители по повод 1 юни!

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart