Скъпи българи, Хора на Бога мили…

Някой, които има, дава, без да се скъпи. Това е да си богат – да си в хармония с Бог! Затова ви пожелавам да сте БОГати.

Българският език е уникален източник на просвещение и мъдрост. На днешния ден водещите думи за равносметка на годината за мен са „богат“ и „богатство“. И знаете ли защо? Защото коренът им е БОГ. Богат е онзи, който е носител, които има Бога в себе си! Старобългарският корен БОГЪ означава „разпределящ богатство“, „даряващ благополучие“.

Някой, които има, дава, без да се скъпи. Това е да си богат – да си в хармония с Бог! Затова ви пожелавам да сте БОГати. Имайте весели и топли празнични дни! Белобрадият старец да Ви донесе торбичка с мечтаните подаръци, а сред тях да откриете сърчице, на което пише: „Много здраве и Любов“. Пожелавам горещите и вълшебни емоции да поддържат огъня на обичта Ви. Нека Новата година е плодородна и изобилстваща от радости – за Вас и за семействата Ви, да е вдъхновяваща за всяко ново начинание в работата, да е сполучлива за приятелствата, за съседите и далечните познати. Да е мирна!

Пожелавам Ви винаги Бог да е с Вас и да Ви закриля. Нека Вашите сърца, както и на членовете на семействата Ви, бъдат изпълнени с любов, мир и благодат. Пожелавам Ви много, ама много здраве и красиви мигове през новата година! Нека трапезата Ви е щедра. Паричката в питката на маминка е у мен.

Пожелавам си здраве и голям успех на Азбукари, за да са щастливи децата на България! Нека Бог да пази българския народ. Нека наРОДът ни е изпълнен с надежда и устрем! Нека затвърдим и изявим своя вътрешен глас, че ще постигнем предсказания от древните мъдреци възход чрез вярата, знанието и истината! Пожелавам Ви още блажена топлота и уют в домовете Ви. Всяко семейство да бъде озарено от благоденствие и просперитет. Желая Ви отдаденост на близките, вярност, честност и достойнство в живота Ви. Нека от здраве да не се отървете и да Ви спохождат професионални успехи през новата година. Светли празници на всички тук. Щастливо посрещане на 2018 година. България ще пребъде!

Ще се възроди в истината и ще убеди света, че ще се изгради отново от пепелта. Отецът ни винаги е държал силно десницата ни и тази на нашата Родина. Запазил е с грижа нейната магическа древност и е кодирал силен ген на народа ни, за да пребъде! Ние, българите, ще покажем на света, че кръвта вода не става и че независимо от всички предизвикателства, духовното, което се стича като река от Бога, под формата на невидима кръвоносна система, ще въздигне нивото на вибрациите ни, за да ни последват по пътя на истината онези, които са си спомнили кои са.

На финалната права сме! Тежко теглило сме пренесли във времето, но ще разкрием, че дядо Добри е лицето на един цял народ, на една цяла България. Може да е изстрадало до неузнаваемост, може косите да са снежно бели, може осанката да е прегърбена, търсеща по пътя си не просто човешка милостиня, не пари, не своята изгубена младост, а безсмъртието и вечността, които винаги блестят силно и пленяващо в погледа на посветения. Това е най-голямата и смислена инвестиция за бъдещето на наРОДа ни.

Заради светлината, която ни подтиква да изпълним мисията ни, за изплащане на грешките ни и за баланс на енергиите ни! Теглилото е в името на нашето израстване, знание, образование и духовно усъвършенстване. Всяко страдание издига и калява духа. А ние сме изградени от голяма твърдост, вяра, последователност и упоритост. Ние сме твърд елемент. Това е нашият генетичен код. Ние имаме предназначение! Всеки, който подаде ръка на тези, които носят името на Бога в името си, богарите, ще бъде благословен Свише.

Здраве и берекет!
Ваша Цвета

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart