Скъпи българи, Хора на Бога мили…

Някой, които има, дава, без да се скъпи. Това е да си богат – да си в хармония с Бог! Затова ви пожелавам да сте БОГати.

Българският език е уникален източник на просвещение и мъдрост. На днешния ден водещите думи за равносметка на годината за мен са „богат“ и „богатство“. И знаете ли защо? Защото коренът им е БОГ. Богат е онзи, който е носител, които има Бога в себе си! Старобългарският корен БОГЪ означава „разпределящ богатство“, „даряващ благополучие“.

Някой, които има, дава, без да се скъпи. Това е да си богат – да си в хармония с Бог! Затова ви пожелавам да сте БОГати. Имайте весели и топли празнични дни! Белобрадият старец да Ви донесе торбичка с мечтаните подаръци, а сред тях да откриете сърчице, на което пише: „Много здраве и Любов“. Пожелавам горещите и вълшебни емоции да поддържат огъня на обичта Ви. Нека Новата година е плодородна и изобилстваща от радости – за Вас и за семействата Ви, да е вдъхновяваща за всяко ново начинание в работата, да е сполучлива за приятелствата, за съседите и далечните познати. Да е мирна!

Пожелавам Ви винаги Бог да е с Вас и да Ви закриля. Нека Вашите сърца, както и на членовете на семействата Ви, бъдат изпълнени с любов, мир и благодат. Пожелавам Ви много, ама много здраве и красиви мигове през новата година! Нека трапезата Ви е щедра. Паричката в питката на маминка е у мен.

Пожелавам си здраве и голям успех на Азбукари, за да са щастливи децата на България! Нека Бог да пази българския народ. Нека наРОДът ни е изпълнен с надежда и устрем! Нека затвърдим и изявим своя вътрешен глас, че ще постигнем предсказания от древните мъдреци възход чрез вярата, знанието и истината! Пожелавам Ви още блажена топлота и уют в домовете Ви. Всяко семейство да бъде озарено от благоденствие и просперитет. Желая Ви отдаденост на близките, вярност, честност и достойнство в живота Ви. Нека от здраве да не се отървете и да Ви спохождат професионални успехи през новата година. Светли празници на всички тук. Щастливо посрещане на 2018 година. България ще пребъде!

Ще се възроди в истината и ще убеди света, че ще се изгради отново от пепелта. Отецът ни винаги е държал силно десницата ни и тази на нашата Родина. Запазил е с грижа нейната магическа древност и е кодирал силен ген на народа ни, за да пребъде! Ние, българите, ще покажем на света, че кръвта вода не става и че независимо от всички предизвикателства, духовното, което се стича като река от Бога, под формата на невидима кръвоносна система, ще въздигне нивото на вибрациите ни, за да ни последват по пътя на истината онези, които са си спомнили кои са.

На финалната права сме! Тежко теглило сме пренесли във времето, но ще разкрием, че дядо Добри е лицето на един цял народ, на една цяла България. Може да е изстрадало до неузнаваемост, може косите да са снежно бели, може осанката да е прегърбена, търсеща по пътя си не просто човешка милостиня, не пари, не своята изгубена младост, а безсмъртието и вечността, които винаги блестят силно и пленяващо в погледа на посветения. Това е най-голямата и смислена инвестиция за бъдещето на наРОДа ни.

Заради светлината, която ни подтиква да изпълним мисията ни, за изплащане на грешките ни и за баланс на енергиите ни! Теглилото е в името на нашето израстване, знание, образование и духовно усъвършенстване. Всяко страдание издига и калява духа. А ние сме изградени от голяма твърдост, вяра, последователност и упоритост. Ние сме твърд елемент. Това е нашият генетичен код. Ние имаме предназначение! Всеки, който подаде ръка на тези, които носят името на Бога в името си, богарите, ще бъде благословен Свише.

Здраве и берекет!
Ваша Цвета

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар