Патриотичната игра „Букварино” предоставя възможност на децата и техните семейства да спечелят историческа обиколка „По стъпките на Първото българско царство”

bukvarino pressИновативното образователно помагало на „Сдружение Азбукари“ – „Букварино“ достигна до областите – София, Варна, Бургас, Русе, Благоевград. Продължава разпространението на игрознанието, което ще достигне до всички 28 области в България. Изобилие от коментари на учители вече оценяват успеваемостта на проекта. Мненията за предимствата на образователното помагало пристигат всекидневно в офиса на Азбукарите. „Интересът е изключителен, децата веднага започнаха да четат надписите по картите. Особено вълнуващ е фактът, че под буква „А“ е патронът на нашето училище“, написаха от ОУ „Екзарх Антим І“ в град Пловдив. Нели Милушева от 5 СОУ „Георги Измирлиев“ в град Благоевград написа – „Децата много се зарадваха на Вашия проект, снимахме учениците от първи клас. Поздрави изпратиха и от 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ в град София – „Благодарим от сърце за прекрасния подарък.

Децата го харесаха изключително много и се забавляваха да го разгледат, и да се запознаят с правилата. Ще се радваме на нови срещи. С уважение и приятелски поздрав, Невена Серафимова.“
„Букварино“ показа, че в българското училище има място за иновативни образователни проекти. Ученето може и трябва да се превърне в приятно занимание и да радва децата, коментира Донка Захариева от „Сдружение Азбукари“. Всеки, който чрез дарение си вземе „Букварино“ ще помогне за реализиране на предстоящия образователен проект – „Креативни мислители“. Целта е създаване на интерактивна училищна стая във Велико Търново. Председателят на „Сдружение Азбукари“ Цвета Кирилова заяви, че проектът допринеся добавена стойност в образователната ни система, която трябва да бъде модерна, достъпна и да подготвя за успешна професионална кариера младите хора. Кирилова допълни, че последователните инвестиции в образованието, обезпечени с необходимата съвременна реформа, професионализъм, родолюбие и гъвкави методики на обучение, са от първостепенна важност за икономическия прогрес на България. Според нея, образователната система се нуждае от нови, нетрадиционни методи на преподаване в условия на високотехнологична среда. Инвестицията в образованието сега гарантира сигурен просперитет, защото ще създаде успешни лидери и служители с гъвкава, свободна мисъл, предлагащи качествени бизнес решения, конкурентни предложения и модели във всяка една област на развитие, както и сериозен напредък в бъдеще.
Успешната реализация на патриотичната стая в град Велико Търново може да стане чрез подкрепа на проекта „Букварино“. Всички привлечени от идеята да трупат знания и да спечелят награди, могат да намерят интересна информация и нови предизвикателства на www.bukvarino.bg. Първата голяма награда ще бъде семейна почивка във Велико Търново за 3 дни – историческа обиколка „По стъпките на Първото българско царство“. Тя ще бъде изтеглена на 1 юни – Международния ден на детето.

ПРОЕКТИ

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ"
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и ...

„ЧИСТА И СВЯТА“

„ЧИСТА И СВЯТА“
Във времена на обществен нихилизъм, духовно и морално отстъпление, обругаване на национални символи и все ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”
„Креативни Мислители” - Иновативна среда за обучение на учениците Средището на съвременното Просвещение вече е ...

„БУКВАРИНО“

„БУКВАРИНО“
„Букварино“ - Уникална патриотична игра тръгва към децата в България Урок по родолюбие и игрознание ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар