Патриотичната игра „Букварино” предоставя възможност на децата и техните семейства да спечелят историческа обиколка „По стъпките на Първото българско царство”

bukvarino pressИновативното образователно помагало на „Сдружение Азбукари“ – „Букварино“ достигна до областите – София, Варна, Бургас, Русе, Благоевград. Продължава разпространението на игрознанието, което ще достигне до всички 28 области в България. Изобилие от коментари на учители вече оценяват успеваемостта на проекта. Мненията за предимствата на образователното помагало пристигат всекидневно в офиса на Азбукарите. „Интересът е изключителен, децата веднага започнаха да четат надписите по картите. Особено вълнуващ е фактът, че под буква „А“ е патронът на нашето училище“, написаха от ОУ „Екзарх Антим І“ в град Пловдив. Нели Милушева от 5 СОУ „Георги Измирлиев“ в град Благоевград написа – „Децата много се зарадваха на Вашия проект, снимахме учениците от първи клас. Поздрави изпратиха и от 25 ОУ „Д-р Петър Берон“ в град София – „Благодарим от сърце за прекрасния подарък.

Децата го харесаха изключително много и се забавляваха да го разгледат, и да се запознаят с правилата. Ще се радваме на нови срещи. С уважение и приятелски поздрав, Невена Серафимова.“
„Букварино“ показа, че в българското училище има място за иновативни образователни проекти. Ученето може и трябва да се превърне в приятно занимание и да радва децата, коментира Донка Захариева от „Сдружение Азбукари“. Всеки, който чрез дарение си вземе „Букварино“ ще помогне за реализиране на предстоящия образователен проект – „Креативни мислители“. Целта е създаване на интерактивна училищна стая във Велико Търново. Председателят на „Сдружение Азбукари“ Цвета Кирилова заяви, че проектът допринеся добавена стойност в образователната ни система, която трябва да бъде модерна, достъпна и да подготвя за успешна професионална кариера младите хора. Кирилова допълни, че последователните инвестиции в образованието, обезпечени с необходимата съвременна реформа, професионализъм, родолюбие и гъвкави методики на обучение, са от първостепенна важност за икономическия прогрес на България. Според нея, образователната система се нуждае от нови, нетрадиционни методи на преподаване в условия на високотехнологична среда. Инвестицията в образованието сега гарантира сигурен просперитет, защото ще създаде успешни лидери и служители с гъвкава, свободна мисъл, предлагащи качествени бизнес решения, конкурентни предложения и модели във всяка една област на развитие, както и сериозен напредък в бъдеще.
Успешната реализация на патриотичната стая в град Велико Търново може да стане чрез подкрепа на проекта „Букварино“. Всички привлечени от идеята да трупат знания и да спечелят награди, могат да намерят интересна информация и нови предизвикателства на www.bukvarino.bg. Първата голяма награда ще бъде семейна почивка във Велико Търново за 3 дни – историческа обиколка „По стъпките на Първото българско царство“. Тя ще бъде изтеглена на 1 юни – Международния ден на детето.

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart