Настояваме за незабавна корекция на учебниците по „История и цивилизация“!

Крайно време е да се ревизира историческата наука, за да приключим веднъж завинаги с факти, уронващи достойнството на хилядолетната ни държава.

„Нека не лъжем децата, че геноцидът Баташко клане е другарско „сборичкване“ между братски народи!“Този апел заместник-председателят на Комисията по образование и наука в 44-ото Народно събрание и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение доц. д-р Милен Михов отправи в отворено писмо до министъра на образованието и науката Красимир Вълчев в навечерието на 24-ти май.“

Крайно време беше, не само от гледна точка на националната сигурност, да се проверят щателно учебниците, които българското Министерство на образованието одобрява и внедрява в образователната система.

Крайно време беше разни съмнителни автори, колективи, отявлени българомразци и слуги на чужди интереси да спрат да се гаврят с образованието на децата, наливайки в главите им безобразни глупости, за които нормалният и образован човек изобщо не би допуснал, че менталното развращение на вредителите на децата на България може с такава лекота да попадне в учебниците.

Крайно време е да бъде създаден независим от политическата система и структура на МОН орган от заинтересовани от проблематиката експерти, защитници на националния интерес, излъчени от пробългарски граждански организации, който да контролира, наблюдава, дава оценка и препоръки за съдържанието на всички учебници в системата на образованието.

Крайно време е да се отнеме правото на разни дребни, маломерни души, готови да продадат и майка си на пазара за пет сребърника, да имат отношение какво съдържание на учебниците да изучават българските деца, защото тяхната роля е да заличават следите на древната българска история и величието на България, създавано, разпространявано и съхранявано от векове от книжовници просветители и учители.

Крайно време е да се направи пълна ревизия на всичките своеволия и преднамерени нечистоплътни корекции, които да покажат на светло, кой и защо одобрява пошлото съдържание на четивата на някои издателства и кои са хората, вложили старание да смажат националната гордост и да изопачават истината!

Издадената от „Сдружение Азбукари“ книга „История на славните българи“ с автори Павел Серафимов и съмишленици представя абсолютно непознати факти от древната ни история.

Крайно време е да бъде извършена ревизия и на историческата наука, изискваща нашите съвместни усилия, за да приключим веднъж завинаги с полюцията и фантасмагориите, уронващи достойнството на хилядолетната българска държава, чиято история не започва от 681 г., както ни учеха настоятелно покорните и зависими от външни заповеди манипулатори на националната памет!

Ваша Цвета

 

ПРОЕКТИ

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГ...

„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ"
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и ...

„ЧИСТА И СВЯТА“

„ЧИСТА И СВЯТА“
Във времена на обществен нихилизъм, духовно и морално отстъпление, обругаване на национални символи и все ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ”
„Креативни Мислители” - Иновативна среда за обучение на учениците Средището на съвременното Просвещение вече е ...

„БУКВАРИНО“

„БУКВАРИНО“
„Букварино“ - Уникална патриотична игра тръгва към децата в България Урок по родолюбие и игрознание ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар