Настояваме за незабавна корекция на учебниците по „История и цивилизация“!

Крайно време е да се ревизира историческата наука, за да приключим веднъж завинаги с факти, уронващи достойнството на хилядолетната ни държава.

„Нека не лъжем децата, че геноцидът Баташко клане е другарско „сборичкване“ между братски народи!“Този апел заместник-председателят на Комисията по образование и наука в 44-ото Народно събрание и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение доц. д-р Милен Михов отправи в отворено писмо до министъра на образованието и науката Красимир Вълчев в навечерието на 24-ти май.“

Крайно време беше, не само от гледна точка на националната сигурност, да се проверят щателно учебниците, които българското Министерство на образованието одобрява и внедрява в образователната система.

Крайно време беше разни съмнителни автори, колективи, отявлени българомразци и слуги на чужди интереси да спрат да се гаврят с образованието на децата, наливайки в главите им безобразни глупости, за които нормалният и образован човек изобщо не би допуснал, че менталното развращение на вредителите на децата на България може с такава лекота да попадне в учебниците.

Крайно време е да бъде създаден независим от политическата система и структура на МОН орган от заинтересовани от проблематиката експерти, защитници на националния интерес, излъчени от пробългарски граждански организации, който да контролира, наблюдава, дава оценка и препоръки за съдържанието на всички учебници в системата на образованието.

Крайно време е да се отнеме правото на разни дребни, маломерни души, готови да продадат и майка си на пазара за пет сребърника, да имат отношение какво съдържание на учебниците да изучават българските деца, защото тяхната роля е да заличават следите на древната българска история и величието на България, създавано, разпространявано и съхранявано от векове от книжовници просветители и учители.

Крайно време е да се направи пълна ревизия на всичките своеволия и преднамерени нечистоплътни корекции, които да покажат на светло, кой и защо одобрява пошлото съдържание на четивата на някои издателства и кои са хората, вложили старание да смажат националната гордост и да изопачават истината!

Издадената от „Сдружение Азбукари“ книга „История на славните българи“ с автори Павел Серафимов и съмишленици представя абсолютно непознати факти от древната ни история.

Крайно време е да бъде извършена ревизия и на историческата наука, изискваща нашите съвместни усилия, за да приключим веднъж завинаги с полюцията и фантасмагориите, уронващи достойнството на хилядолетната българска държава, чиято история не започва от 681 г., както ни учеха настоятелно покорните и зависими от външни заповеди манипулатори на националната памет!

Ваша Цвета

 

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПЛАКАТ „ВЪРВИ, НАРОДЕ ВЪЗ...

PLAKAT-VURVI-NARODE-VUZRODENI-AZBUKARI
Българи, да отпразнуваме заедно с децата си 24 май! „Сдружение Азбукари“ издаде плакат с химна ...

10.00лв.Вземи сега!

КОМПЛЕКТ ИСТОРИЯ НА СЛАВН...

ISTORIA-DENIA-NA-KNIGATA
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

50.00лв. 30.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦ...

PAKET BUKVARINO-ISTORIA-KARTA
ПАКЕТ ЗНАНИЕТО Е ИНВЕСТИЦИЯ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание ...

55.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ

PAKET BUKVARINO-PUZEL-KARTA
ПАКЕТ СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ 1. БУКВАРИНО Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на ...

60.00лв. 45.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ „ОТЕЧЕСТВО...

3-MART---ISTORIA-+-3-KARTI-NA-BULGARIA-1
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Издател: „Сдружение Азбукари“. Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици. Категория: ...

43.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA-BG-+-KARTA-BG
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ С БЕЗПЛАТНА ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ ...

20.00лв.Вземи сега!

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГА...

ISTORIA EN
➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 ...

30.00лв.Вземи сега!

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар

0

Your Cart