Настояваме за незабавна корекция на учебниците по „История и цивилизация“!

Крайно време е да се ревизира историческата наука, за да приключим веднъж завинаги с факти, уронващи достойнството на хилядолетната ни държава.

„Нека не лъжем децата, че геноцидът Баташко клане е другарско „сборичкване“ между братски народи!“Този апел заместник-председателят на Комисията по образование и наука в 44-ото Народно събрание и заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение доц. д-р Милен Михов отправи в отворено писмо до министъра на образованието и науката Красимир Вълчев в навечерието на 24-ти май.“

Крайно време беше, не само от гледна точка на националната сигурност, да се проверят щателно учебниците, които българското Министерство на образованието одобрява и внедрява в образователната система.

Крайно време беше разни съмнителни автори, колективи, отявлени българомразци и слуги на чужди интереси да спрат да се гаврят с образованието на децата, наливайки в главите им безобразни глупости, за които нормалният и образован човек изобщо не би допуснал, че менталното развращение на вредителите на децата на България може с такава лекота да попадне в учебниците.

Крайно време е да бъде създаден независим от политическата система и структура на МОН орган от заинтересовани от проблематиката експерти, защитници на националния интерес, излъчени от пробългарски граждански организации, който да контролира, наблюдава, дава оценка и препоръки за съдържанието на всички учебници в системата на образованието.

Крайно време е да се отнеме правото на разни дребни, маломерни души, готови да продадат и майка си на пазара за пет сребърника, да имат отношение какво съдържание на учебниците да изучават българските деца, защото тяхната роля е да заличават следите на древната българска история и величието на България, създавано, разпространявано и съхранявано от векове от книжовници просветители и учители.

Крайно време е да се направи пълна ревизия на всичките своеволия и преднамерени нечистоплътни корекции, които да покажат на светло, кой и защо одобрява пошлото съдържание на четивата на някои издателства и кои са хората, вложили старание да смажат националната гордост и да изопачават истината!

Издадената от „Сдружение Азбукари“ книга „История на славните българи“ с автори Павел Серафимов и съмишленици представя абсолютно непознати факти от древната ни история.

Крайно време е да бъде извършена ревизия и на историческата наука, изискваща нашите съвместни усилия, за да приключим веднъж завинаги с полюцията и фантасмагориите, уронващи достойнството на хилядолетната българска държава, чиято история не започва от 681 г., както ни учеха настоятелно покорните и зависими от външни заповеди манипулатори на националната памет!

Ваша Цвета

 

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате

Вашият коментар