Най-важното е да създадем Империя на духа

Време е да се възродим и да се пречистим, да покажем, че духовното ни израстване не се влияе от материалните лишения и, че никой не може да претопи или обезкърви смелите лъвски сърца.

След А, винаги следва Б ❤ България.

Идва нов миг, идва нов сезон, който ще разкрие толкова много истини. Тогава през сълзи на радост и преклонение ще разберем същността на героичния и славен подвиг на ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ. Цели родове българи понесоха тежката си участ и бреме, за да се насладим на предстоящото ни НОВОРОЖДЕНИЕ.

Постиженията на ненадминатите ни исторически личности, просветители и книжовници ще ни карат да се покаем и да се извиним за прегрешенията си, осъзнавайки какво са знаели в аванс и за какво са се трудили и лишавали, за какво са губили животите си.

Време е да се възродим и пречистим, да покажем, че духовното ни израстване не се влияе от материалните лишения и, че никой не е в състояние да претопи напълно или да обезкърви смелите лъвски сърца на българите. България ще я пребъде, важно е да разберем, че сме на финалната права и трябва да устоим на това тежко сражение.

Духът, вярата, азбуката и светлината са над всичко. Този огън ще грее и ще ослепява затворниците на тъмните сенки и злото. Днес мнозина гледат по света на нас с презрение, вероятно заради хилядолетната ни култура. Ние ще изградим една нова Цивилизация, достойна да съперничи на най-големите в епохата.

Днешните и бъдещите родолюбиви сънародници трябва да разберат отговорната ни обща задача, нашето най-важното дело в световен мащаб е да създадем Империя на духа, такава за каквато е мечтал цар Симеон Велики. Една нова Цивилизация, която ще вдъхне увереност и самочувствие на българите и, която ще ни даде възможност да отстояваме собствената ни идентичност столетия наред.

Истинска Империя на духа, която да издържи на превратностите на времето. Нацията може да се прославя и занапред с предстоящите постижения в областта на културата и образованието. Тази култура започва от Кирил и Методий, създатели на българската азбука. Трябва да знаем, че бъдеще имат политици – духовни водачи на нацията, които успеят да формулират каузата за културното и ценностно Възраждане на България и поемат отговорността да я отстояват.

Призвани сме да бъдем Цивилизация на Духа, център за бъдещ голям световен духовен прогрес.

Ваша Цвета Кирилова

ИНТЕРЕСНИ ПРОДУКТИ

ПРОМО ПАКЕТ ГОРД БЪЛГАРИН

ПРОМО ПАКЕТ ГОРД БЪЛГАРИН
ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ Ролята на „История на славните българи“ е да покаже, че имаме ...

50.00лв. 43.00лв.Вземи сега!

МЕЧТА В РЕАЛНОСТ

МЕЧТА В РЕАЛНОСТ
На 26.07.2018г. излезе от печат първата стихосбирка с лирика на Мария Цветкова. Юрист по образование ...

12.00лв.Вземи сега!

ПАКЕТ ОТ ТРИ КАРТИ

ПАКЕТ ОТ ТРИ КАРТИ
ЦЕНА И ДОСТАВКА: – Дocтaвĸaта е за сметка на получателя дo пocoчeн aдpec или офис на ЕКОНТ ...

30.00лв. 27.00лв.Вземи сега!

БУКВАРИНО+ДЕТСКА КАРТА НА...

БУКВАРИНО+ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Пакетът съдържа уникална комбинация от 2 образователни средства: „Букварино“, което е образователно помагало, подходящо за ...

35.00лв. 33.00лв.Вземи сега!

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Най-забавният начин да опознаеш Европа! Над 500 цветни илюстрации, обхващащи 8 различни теми ...

10.00лв.Вземи сега!

ДЯДО ДОБРИ – СВЕТЕЦЪТ ОТ ...

ДЯДО ДОБРИ – СВЕТЕЦЪТ ОТ БАЙЛОВО
‌Дядо Добри – светецът от Байлово „Сдружение Азбукари“ започна кампания за изграждане на „Монумент Дядо ...

15.90лв.Вземи сега!

БЪЛГАРОЗНАЙКО И БЪЛГАРОЗН...

БЪЛГАРОЗНАЙКО И БЪЛГАРОЗНАЙКА 3-ТИ БРОЙ
Страници: 36 Цветни страници Корица: мека Дата на издаване: 2017 ISBN: 9789542944133 Размер: 210×210 Тегло: ...

4.99лв.Вземи сега!

Други новини които може да харесате

0

Your Cart