Елисавета Логинова: Царичина е най-големият експеримент в историята на света

България трябва да се гордее, че тук беше осъществен първият контакт между космически разум и земен екип, казва феноменът, под чието ръководство протича експедицията.

Наскоро излезе книгата на Елисавета Логинова „Царичина. Съдбовен контакт“. Тя е екстрасенсът, който направлява работата на екипа от висши военни за най-грандиозния експеримент в историята ни – единствения на планетата контакт между космически разум и земен екип. Експеримент, който можеше да се превърне в световна сензация и да изстреля България на върха на световния новинарски обмен.

Корицата на книгата „Царичина – съдбовен контакт“.

Госпожо Логинова, защо чак сега излиза тази книга?

Трябваха ми 28 години, за да набера смелост да направя тази книга поради големия негативизъм, който през цялото време се изсипваше върху мен и екипа и върху идеята Царичина. Питах се дали ще успея да променя мисленето на хората, дали ще имам сили да ги накарам да ми повярват. Докато накрая си казах, че не мога повече да мълча и да слушам неистини.

Длъжна съм да разкажа това, което се случи през 1990 – 1992-ра, а и малко преди това. Нека да остане в историята и нека да запомнят с хубаво онова, което ние, екипът от висши военни и аз осъществихме. Когато човек говори истината, не трябва да се страхува. Истината трябва да се знае, дори и в името на това, че много хора, които стояха зад нас и ни поддържаха през цялото време, изведнъж след затварянето, което стана за 24 часа, се обърнаха срещу нас или мълчаха или ако говореха, изричаха негативизми.

Стана ли ясно към днешна дата защо толкова неочаквано за 24 часа  беше затворен обектът?

Не мога точно да кажа. Беше шок за всички нас на обекта. Малко преди това военният министър Сталийски в продължение на час и половина ни защитаваше в парламента. Отговаряше на депутатски питания за всичко около тази строго секретна операция „Слънчев лъч“. Дори бяха подготвени награди за хората от екипа, за тежкия ни физически труд. Обвинявали са ни, че вземаме много пари, че сме живели луксозно. Моето „луксозно“ легло беше в камиона, който наричахме „военна канцелария“. Това ни бяха „хотелите“. Ядяхме войнишка храна. Ако на това му казват лукс…

По същото време, преди министър Сталийски да отговаря на депутатски питания, неговият съветник Валентин Костов дойде на обекта, влезе и каза пред екипа, че повече от 20 години е работил към НАСА по нестандартни проекти. Идеята на НАСА е била по паранормален път да се извърши именно такава дейност, която ние осъществяваме.

Костов каза още: „България трябва да се гордее! Дори и да не стигнете до това, което търсите, този обект, категоричен съм, трябва да бъде запазен, защото това е уникално и единствено в света!“. Много странно, малко по-късно този обект беше затворен, беше спряна работата, беше повдигнато обвинение срещу всички нас. Аз бях заплашена със затвор, трябваше да кажа кой ме е водил, защо ме е водил, какво сме искали да направим и мога ли да разчета това, което е изписано на тези хиляда страници.

Групата, посетила Израел, от ляво надясно: ген. Любен Динев, ръководител на операцията в Царичина от 1991 г. до приключването й през 1992 г.,; служител на НСО, авторката, проф. Емил Боев и египтологът Сергей Игнатов.

Имате предвид 4-те ви тетрадки, които изчезват мистериозно от секретната секция на Генщаба, след като ги конфискуват при затварянето на обекта?

Да, това са четирите изчезнали тетрадки, изписани със странно древно шифрово писмо, компилация от различни древни писмена. Заради тях ние стигнахме и до Израел по покана на Израелското правителство. Срещнахме се с много видни техни учени, които се занимават с древни езици и култури. Посетихме най-голямата световна компютъна библиотека за древни езици.

Срещнахме се с един от равините, който е от пазителите на древната кабала библиотека. Това е тайна библиотека и в нея няма никой достъп, тя се пази само от седем равини. Те пазят информацията за създаването на света. И ако на това кажат, че е безсмислена драсканица, с която просто съм си играла, докато съм си реела мозъка, чакайки екипа да излезе от обекта, и съм си създала мое писмо… Читателят може да каже дали е драсканица, или е смислена информация, която съм получавала.

Вярно ли е, че Хитлер е проявил интерес към Царичина?

Да. Много по-късно в срещи с различни историци, които се ровят в древни писания и търсят истината за създаването на света, три пъти се срещах с хора, независими един от друг, които казаха едно и също нещо: че тези текстове, над които съм работила и са изчезнали, са текстове, които е търсил и Хитлер по информация, подадена в Тайния кръг Туле. Информацията е била, че тези текстове се намират в околностите на София, в местността Царичина, и ако той ги намери, ще стане владетел на света. Бях много изненадана, защото за мен това беше нова информация, но тя се потвърди от няколко места.

Единият от хората, които ми разказаха тази случка, е бивша преводачка на правителството по времето на Тодор Живков. По това време са дошли руски разузнавачи от много висш ранг, които са разказали тази история и са искали да посетят Царичина и да видят защо толкова много е държал Хитлер да отиде там. Хората му не намират търсените писмености. За Хитлер този Свещен Граал не е бил някакъв материален носител, а информация, чрез която, ако я владееш, ще бъдеш Повелителят на земята. След като не успява да я намери, става обрат във войната при Сталинград. Между другото, старото име на Сталинград е Царицин.

Страница от тефтерчeто на Логинова, където е нарисувала под диктовка от Космоса как изглежда погребаният в Царичина първи двуполов човек на земята.
Страници от тефтерчeто на Логинова, където е нарисувала под диктовка от Космоса местоположението на скелета на първия човек на земята.

Каква връзка има всичко това с разпространената информация, че тръгвате да търсите съкровището на цар Самуил?

Накратко информацията, която ми съобщиха моите Учители, гласеше: „Вие тръгвате да дирите съкровището на цар Самуил. То се намира близо до София. Ценността му е голяма и може да помогне за благополучието и доброто име на България. Но много по-важно е да се открият останките на първия човек, живял на Земята. Той е бил андроген, двуполов човек и това откритие ще преобърне историята на света и теорията на Дарвин, ще разтърси обществото ваше и църквата“.

Затова когато експедицията започна на 6 декември 1990 г., ние не тръгнахме да търсим съкровището на цар Самуил, а първия човек, който се намира като скелетна останка в околностите на Костинброд. Така стигнахме до точното място – Царичина. В началото не знаехме, че това е Царичина. По паранормален път ми беше обозначено точното място, където да започнат изкопните работи.

Вие ли посочихте това място?

Първите дни в екипа бяхме четирима екстрасенси: Дора Петрова, Димитър Сираков, Марина Наплатанова и аз. Но тъй като аз тогава имах малки деца – синът ми Иван беше на 2 години, по-големият Явор – на 8 и нямаше как толкова бързо да се организирам, за да се посветя на тази работа, си обменяхме информация по телефона. Те ми казваха къде се движат, аз им казвах къде трябва да спрат.

Схемата с трите дъба, която тя рисува, направлявана от космична сила, за точното място, където да се копае на Царичина.

Стигането до Царичина е осъществено от Марина Наплатанова, но самото място, където трябва да се копае, е по моя скица, която съм начертала под диктовка от моите извънземни Учители, и която съм представила в книгата. На скицата са маркирани 3 дъба, които обрауват един триъгълник и между тях е мястото, където трябва да започнат изкопните работи.

Питали сме защо тези 3 дъба трябва да бъдат водачи на началото. Дъбът е космично дърво. Короната и кореновата му основа са еднакви и символизират земята и космоса, а самият ствол е каналът, през който протича енергията. След време, в търсене на информация и в опита ми да доказвам постоянно това, което получавам като информация, стигнах до това, че старото име на дъба е „цер“, а церква значи „молитва под дъба“.

Затова всички църкви се изграждат на място, където има дъб, защото енергията около него е най-силна и най-мощна. И затова, когато човек влезе в църква, се чувства добре. И болката, и терзанията отминават и се прочиства.

След толкова негативизъм, очаквате ли след излизането на книгата да се постави въпросът за възобновяването на разкопките?

Очаквам, че ще имам много съмишленици, хора, които да ме подкрепят, но и други, които да отричат и да казват, че това, което говоря, е игра на моя мозък. Аз зная, че не е игра на моя мозък, зная, че съм нормална. Това е доказано и от екипа от психолози и психиатри, при които бях подложена на много тежки изследвания след приключване на Царичина, за доказване на моето емоционално, физическо и психическо състояние.

Трябваше да доказвате, че не сте луда, както твърдяха някои хора?

Да, и становището на психолозите и психиатрите беше, че действително съм феномен, но как са се отключили тези мои способности, те няма как да докажат. Доказват само, че имам феноменални способности и, че съм абсолютно нормален човек.

На премиерата се случва нещо уникално – за пръв път един участник в експедицията сред публиката става и заявява, че всичко, за което разказвате, е истина!

Да, това е събитие, но странно, никой от медиите не обърна внимание. За пръв път някой от екипа висши военни стана и потвърди всичко, което съм разказала. Това е подполковник Николай Юруков – тогава, сега пенсиониран полковник. Той дори ми прати страхотен sms. Ето, вижте какво ми е написал (Логинова показва sms-а в телефона си):

„Здрасти, Ели, прочетох книгата с голям интерес. Много ми хареса! Публикуваната информация е обективна, точна и достоверна.  Приятно ми стана да установя, че се отнасяш с уважение и почит към участниците в експеримента и в частност към военния екип. От книгата научих нови неща, които не съм знаел или съм предполагал.

За мен „феноменът Царичина“ си ти, с уникалните си способности, а „загадката Царичина“ са контактите с неизвестното, изписаните хиляди страници с информация и други неизвестни за нас феноменалности, които настоящата наука в България не може да докаже.

Аз се присъединявам към твоето предположение, че „някой някъде работи върху съдържанието на текстовете“, които успя с много труд и лишения да приемеш и запишеш. Мисля, че те ще бъдат оценени от поколенията! Възхищавам се на упоритостта, твърдостта и желанието за работа. Пази се! Бъди жива и здрава! Нека Бог да те закриля! С уважение и обич, Николай.“ (Съобщението е публикувано с изричното съгласие на полк. Юруков – б. а.)

Младият подполковник Юруков на изхода от обекта Царичина.

Казвали сте, че този проект е от глобално значение за българската нация.

Да, и не само за нас, а и за целия свят. Защото информацията на моите Учители е, че тази работа, осъществена тогава, е не точно, за да се открие първият двуполов човек. Това е само като причина да започне експериментът. Но това е първият в света до този момент експеримент, осъществен между извънземен интелект и земен екип. Това е водещото. Това е смисълът на работата ни. Всичко останало е само придатък.

Има ли отговор на въпроса защо България е избрана да се потърси истината за началото на човечеството?

Да, има. Отговорът е събран не в един въпрос, а в последователност от въпроси. Това не е шовинизъм – понеже ние сме българи, и затова, видиш ли, тук е това откритие. Не, просто България е на енергийно място и енергетиката на Земята е нужна, тази структура е нужна, за да може да бъде укрепена планетата и тя да не се разпадне. Затова Те са тук, затова работим здраво, за да бъде укрепен енергийният център.

Ако погледнем от всякаква гледна точка – историческа, културна, дори и само туристическа, това е световна сензация.

Да, защото до този момент няма осъществена друга връзка между извънземен интелект и земен екип. Учителите ми казват: „Ние искахме да покажем, че когато имаме вяра, когато няма страх, можем да работим в синхрон и можем да направим много неща, чрез които да бъде запазена вашата планета. Защото тя за нас е нужна“.

Прочети още ТУК:

ПРОЕКТИ

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“

„ПАРАД НА БУКВИТЕ“
Стотици българи шестваха по улиците на София на „Парад на буквите“ Организаторите от „Сдружение Азбукари“ ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” ...

„КРЕАТИВНИ МИСЛИТЕЛИ” - 2
В Алдомировци откриха средище на съвременното Просвещение Иновативна интерактивна класна стая съчетава преклонението пред българското ...

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“

ПРОЕКТ „ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ“
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА ...

ПРОЕКТ „WELLBECOME“

ПРОЕКТ „WELLBECOME“
ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА: Основната цел на проекта е да насърчи сътрудничеството и инициативите между младежите ...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В С...

ПРОЕКТ „КРАЧКА НАПРЕД В СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО“
Целта на програмата е да разшири социалната и професионална интеграция на хората от уязвимите групи ...

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА

ДЕТСКА КАРТА НА ЕВРОПА
Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, носещ името „ДЕТСКА ...

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“

„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“
„ПРОБУЖДАНЕ С ХОРО“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за ...

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други новини които може да харесате