КАТАЛОГ „УСМИВКИ ОТ СОФИЯ“

София вече има своя нов представителен каталог, който носи заглавието „Усмивки от София”. Идеята е инициирана от „Сдружение Азбукари” и е продължение на фотоконкурса „Нашите слънца”, успешно осъществен и представен на фестивала „Вярвам в теб”, проведен в края на септември 2012 година с партньорството на Столична община.

 

Новият проект включва участието на 50 деца, които със своите атрактивни и професионално направени фотосесии представят културно-исторически паметници, паркове, градини, църкви, средища за образование, читалища, любими улици и булеварди от столицата. Места, които са знакови за София и, които илюстрират интереса на децата към българската история. Фотосесиите са обединени в пъстър представителен каталог, който е своеобразна визитка на столицата ни пред света. Всяка фотосесия съдържа кратко описание на забележителността, която представя детето, а текстовете ще бъдат адаптирани и на английски език. По този начин, в лицето на нашите деца, София намира своя най-достоен посланик пред света. Заставайки в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019 година, проектът по нестандартен начин показва, че градът ни на първо място е извор на история, съчетан с модерна красота и приветливост.

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

[wdgk_donation]

Други интересни проекти на Сдружението

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"