„ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ“

Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, Павел Серафимов и съмишленици, носещ името „История на славните българи“, който се появи най най– светлия и красив празничен ден в календара на България – 24 май 2017 г. След повече от едногодишни творчески усилия, екипът ни е готов да зарадва децата и техните родители с увлекателно и богато илюстровано издание, разказващо за древната българска история.


Екипът ни се постара да създаде проект, който да даде повече яснота на читателите, от най-малките до най-големите, кои са българите далеч преди 681 година и какво казват новите открития на съвременните историци.

Все повече ставаме свидетели на разкрития и твърдения, подкрепени от наши и световни учени, че България е дала много на света и, че българското (тракийското) културно наследство е неизчерпаем източник на култура, артефакти, знание и историческо богатство.

 

 

 

Учебното помагало е издание с висококачествен печат, което разкрива по интригуващ начин създаването на българския род, което го прави необходимост и гордост за всеки български дом.

➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век.
➤ Над 1500 уникални цветни фотографии и илюстрации.
➤ Подбрана галерия от снимки на фотографа Асен Великов, разкриващи красивото лице на България в народна носия.

  • Издател: „Сдружение Азбукари“.
  • Автор: Павел Серафимов, „Сдружение Азбукари“ и съмишленици.
  • Категория: История на България.
  • Брой страници: 152, висококачествен печат и хартия.
  • Език: български.
  • Размери: 21,05 х 28 см.

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ

 

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

[wdgk_donation]

Други интересни проекти на Сдружението

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"