ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ „ВЯРВАМ В ТЕБ!“

Детски фестивал „Вярвам в теб!“ е интерактивно мащабно събитие, в което сценаристи и режисьори са самите деца. До момента фестивалът е провеждан два пъти – през Септември 2012 г. и Юни 2013 г.

Той е сцена за изявите на музиканти, творци, актьори, циркови артисти, аниматори, педагози, спортисти, родители, представители на институциите, посланици на страните – членки на Европейския съюз у нас.

Събитията в него се случват паралелно, в синхрон, имат вътрешна логика, дирижират се от водещ, с опит в работата с деца. Във фокуса на фестивала са игрите и спортните занимания. В центъра на събитията са състезанията с разиграване на ситуация „Постави се на мое място!“ Всички хлапета могат доброволно да играят с деца с увреждане, посредством професионално адаптирани от експерти достъпни и весели игрови ситуации. Целта е с общи усилия на организатори, участници, партньори, с протегнатата ръка на други граждански организации и медийни партньори, да постигнем промяна в обществените нагласи към бита, потребностите и възможностите за общуване и приобщаването на децата в неравностойно положение.

Детският фестивал „Вярвам в теб!“ се организира от „Сдружение Азбукари“. Организацията ни се състои от хора с хуманитарно образование, медийни експерти, юристи, хора на социалните дейности. Сдружението е неправителствена организация с дейност в обществена полза.

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

[wdgk_donation]

Други интересни проекти на Сдружението

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"