ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО

„Сдружение Азбукари“ направи незабравимо коледно тържество при откриването на модерната детска площадка „Азбукари“, подходяща и за деца със специални образователни потребности в парк „Марно поле“ във Велико Търново. Това е втората подобна площадка в страната след тази в София, отново създадена от Азбукарите. На събитието дойдоха стотици деца и родители, както и редица официални лица. Лентата на специализираната детска площадка прерязаха кметът на Велико Търново г-н Даниел Панов, председателят на „Сдружение Азбукари“ г-жа Цвета Кирилова, посланикът на Израел у нас Н.пр. Шаул Камиса Раз, зам.-председателят на ГЕРБ г-н Цветан Цветанов и бизнесменът г-н Петър Христов.

Основен партньор и дарител за Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“, подета от „Сдружение Азбукари“, е „Лактима“ ЕАД „Тази площадка ще дарява на всички вас много радост, заредена е с положителни емоции и любов. Направена е за хората, особено за децата и за онези, които досега не са имали възможност да се радват на място, съобразено с техните потребности. Днес поради трудности обществото отделя по-малко средства за благотворителност, но дори и с минимална подкрепа на всеки съпричастен успяваме да осъществим идеята да творим благо. Благотворителността е култура“, каза председателят на „Сдружение Азбукари“ г-жа Цвета Кирилова. „Детската площадка се простира върху 860 кв. м и за изграждането й са вложени 150 000 лв.“, съобщи кметът Даниел Панов. Средствата са събирани в продължение на една година чрез благотворителни акции на „Сдружение Азбукари“, подкрепена от спонсори и дарители.

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

[wdgk_donation]

Други интересни проекти на Сдружението

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"