„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”

Имаме удоволствието да Ви запознаем с новия образователен проект на „Сдружение Азбукари“, с автори Гергана Донева – илюстратор, Радослав Донев – дизайнер, носещ името „ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”. След повече от едногодишни творчески усилия, екипът ни е готов да зарадва децата и техните родители с увлекателно и богато илюстровано издание.
Ценно помагало за развитие на детската наблюдателност и любознателност. Заради неговата полезност и практичност може да бъде използвано в учебния процес.
Уникална по рода си карта на света, създадена специално за деца, обединява в едно животински и растителен свят, превръщайки се в безценно помагало в ранното детско обучение.
Предоставената в нея илюстративна информация съответства на важните изисквания за достъпност и кореспондира със сетивно-познавателния опит на децата.
Нагледно предоставената информация и възможността за различни практически задачи и дейности (като търсене на определени обекти например) превръщат Детска карта на света в подходящ инструмент за формиране на първоначални данни за природата и околния свят и събуждат интереса на учениците към по-задълбочени знания.

„ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА”:

• стимулира детската активност, интереси и наблюдателност;
• формира у децата първоначални представи за природата на различните континенти;
• съдейства за развитието на детските познавателни способности;
• поставя стабилни основи за формиране на положително отношение към околната среда.

Над 350 цветни илюстрации, обхващащи 7 различни теми:

➤ Животни
➤ Птици
➤ Морски обитатели
➤ Плодове
➤ Зеленчуци
➤ Дървета
➤ Цветя

Богатството на използвания в картата илюстративен материал провокира интереса на децата, тренира наблюдателността им и помага за бързо и лесно натрупване на знания чрез практиката на играта и забавлението.
По своя замисъл и изпълнение, картата е подходяща за широка възрастова група деца, и предоставя разнообразни възможности, както за домашни занимания, така и за работа в училище.

  • Издател: „Сдружение Азбукари“.
  • Автор: „Сдружение Азбукари“, Гергана Донева – илюстратор, Радослав Донев – дизайнер.
  • Категория: Детска карта на света.
  • Брой теми: 7, висококачествен печат и хартия.
  • Език: Български.
  • Размери: 100 x 70 см. снабдена с 2 бр. лайсни.

ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, ePay.bg, EasyPay, PayPal, дебитна или кредитна карта.

Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

[wdgk_donation]

Други интересни проекти на Сдружението