ТУРНИР ЗА ДЕЦА „КУПА ЕВРО СОФИЯ“

 

„Сдружение Азбукари“ подкрепи шахматен турнир за деца „Купа Евро София“. На победителите бяха връчени пъзели, „История на славните българи“, образователна игра „Букварино“, Детска карта на България и Детска карта на света. Третият турнир по ускорен шахмат за деца „Купа „Евро София“ се проведе на 27 януари 2018 година. Организаторите на турнира – Шахматен клуб „НСА“ и Национална Спортна Академия „Васил Левски“ си поставят няколко цели: – Популяризиране на шахматната игра сред най-малките, тези за които шахмата е любима игра едва от няколко месеца. – Популяризиране на шахмата като спорт, игра и занимателен процес едновременно. – Популяризиране на шахмата, като възможност за развитие на логическото мислене, концентрацията, импровизацията и въображението. „Сдружение Азбукари“ пожелава успех на участниците в турнирите през 2018 г.

Повече снимки може да видите тук

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други инициативи които може да харесате

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"