ПОДАРЕТЕ „БУКВАРИНО“ НА СВОЕТО ДЕТЕ

„БУКВАРИНО” съдържа: 60 броя карти 2 броя карти „Ключ” 2 броя ученически тетрадки Книга „Исторически лабиринт на познанието” с любопитна информация за живота на 60 личности в българската история. Вълнуващи публикации за пътя на древните българи. Различна гледна точка за произхода и развитието на българската азбука. Неочаквани изображения с най-старите писмени знаци. „Букварино” е система от образователни игри, посветени на българската азбука. Те са предназначени за увлекателно преподаване на правопис и правоговор. „Букварино” завладява с образи и информация за живота на 60 интригуващи личности в нашата история. Богато въображение, верен правопис, находчивост и ученолюбие короноват за победители жадните за знание. Златни „Ключове” отварят врати в историческия лабиринт на познанието. „Букварино” е вълнуващо игрознание за малки и големи, забавление за цялото семейство. „Букварино” е ценен урок по родолюбие. Привлича със своята ясна идея – да образова, да възпитава, да развлича, да възбужда сетивата и да сприятелява. „Букварино” намира приложение в училища, школи, детски градини и занимални, езикови центрове, библиотеки и др. „Букварино” е интригуващо забавление за летни и зимни лагери, ученически ваканции, дори и по време на пътуване. „Букварино” е занимателно помагало, подходящо за обучение на чужденци и етнически малцинства, изучаващи българския книжовен език.

Повече снимки може да видите тук

„Сдружение Азбукари" е изградено на базата на доброволен труд и отдаденост на своите съмишленици. Ние сме организация с нестопанска цел и работим изцяло в полза на обществото,
и се нуждаем от Вашата помощ, за да продължим да бъдем независими и свободни да в делата си.
Можете да станете част от дейността ни в полза на България като дарите,
според възможностите си, чрез някои от следните начина: банков превод, дебитна или кредитна карта.


Вашата подкрепа е от решаващо значение за бъдещето на Сдружението ни.
Помогнете ни да ставаме по-добри и да реализираме каузите си в полза на обществото!

Други инициативи които може да харесате

Активна възпитателна система“ - нова образователна методика от две помагала за обучение на ученици по темите „Здравословен начин на живот“, „Психология и психично здраве“, „Физическо възпитание и спорт"