БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Чрез средствата, които дарявате, при поръчка на нашите продукти, Вие ще помогнете да реализираме следващите ни обществено значим проекти. Целта на екипа на "Сдружение Азбукари" е да развива социалната интеграция и да дава възможност за творческа изява на децата. Подкрепете ни, за да осъществим заедно благородни инициативи!

НАЙ-ПОРЪЧВАНИ

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ

ИСТОРИЯ НА СЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ

➤ 9 теми, обхващащи периода от възникване на Цивилизацията до IX век. ➤ Над 1500 уникални цветни фотографии и илюстрации. ➤ Подбрана галерия от снимки на фотографа Асен Великов, разкриващи красивото лице на България в народна носия.

22.00лв. 20.00лв.Вземи сега!

ДРУГО ИНТЕРЕСНО

ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ

ДЕТСКА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ

Най-забавният начин да опознаеш Родината! Първата детска карта на България е най-важната среща на вашето дете с културните и природни богатства на нашата Родина. Образователното помагало "Обичай Родината" съдържа 500

10.00лв.Вземи сега!

ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА

ДЕТСКА КАРТА НА СВЕТА

Най-забавният начин да опознаеш света! Над 350 цветни илюстрации, обхващащи 7 различни теми.

10.00лв.Вземи сега!

БУКВАРИНО

БУКВАРИНО

Урок по родолюбие и игрознание. Това е краткото описание на "Букварино". Участниците ще редят мислите си с букви от българската азбука и изображения на велики личности от историята ни.

  27.00лв. 25.00лв.Вземи сега!

  ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОЕКТИ

  Цена: 30.00лв. 27.00лв.

  0 от 5

  Цена: 50.00лв.

  0 от 5

  Цена: 30.00лв.

  0 от 5

  Цена: 26.00лв.

  0 от 5

  Цена: 35.00лв.

  0 от 5

  БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

  Създадохме този благотворителен базар, за да се доближим максимално до хората и да ги подканим да бъдат съпричастни с всички каузи, които предприемаме. Чрез разпространението на нашите продукти от този базар не реализираме печалба, а финансираме благотворителните проекти които осъществяваме. Може да се запознаете с всички наши инициативи и дейности на нашата основна Интернет страница.

  АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

  Бъдете в течение със случващото се в „Сдружение Азбукари”!

  Моля, въведете валиден имейл адрес.
  Something went wrong. Please check your entries and try again.